Hirtelen

Megszólaltak Zámbó Anna néni fiai, elbúcsúzni sem tudtak édesanyjuktól

Létrehozva: 2022.12.02.

Zámbó Árpád és Tihamér elárulta: minden olyan hirtelen történt. Elbúcsúzni sem tudtak Anna nénitől.

Kedden este vitték kórházba Anna nénit, aki másnap kora reggel hunyt el. Halála megrázta az egész Zámbó családot, kiváltképp, mert minden olyan gyorsan történt. Jimmy anyukája 96 éves volt. Haláláról Tihamér és Árpád fiai meséltek a Fókusznak.

Zámbó Árpy (Zámbó Árpád) (balra) és Zámbó Tihamér (jobbra), Fókusz
Árpád (balra) és Tihamér elárulta: Anna néni volt az összetartó erő a családban  Fotó: Fókusz

Egy olyan ember ment el, aki a család feje volt, aki összetartotta a családot 

– kezdte Tihamér. A testvérek elárulták: nem voltak felkészülve édesanyjuk elvesztésére. Noha látták rajta, hogy gyengélkedik, semmi nem utalt arra, hogy ekkora a baj. 

Anna néni be sem akart menni a kórházba

Eredetileg csak azért hívtak hozzá mentőt, mert úgy tűnt, Anna néni ki van száradva. Később már tüdőgyulladásra gyanakodtak, és noha az idős asszony eleinte nem igazán akarta, bevitték a kórházba, ahol kivizsgálták. 

– Betették megfigyelőbe, és az orvos azt javasolta, hogy menjünk haza, majd reggel többet tudunk. Négy órakor hajnalban megszólalt a telefon, hogy nem biztos, hogy megéri a reggelt. Hatkor felhívtak, hogy meghalt. Ennyi volt a történet. Estétől reggelig elment – idézte fel a történteket Tihamér, hozzátéve: nem egy hosszan tartó betegség vitte el, még a mentőben, a kórházba menet is beszélgetett Anna néni, így villámcsapásként érte őket a tragikus hír. Elbúcsúzni sem tudtak szeretett édesanyjuktól.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek