Eljegyzés

„Ez rá nézve megalázó” - Durván nekiestek a kommentelők Szabó Ádám válófélben lévő menyasszonyának

R.R.

Létrehozva: 2022.12.24.

Eljegyezte válófélben lévő párját Szabó Ádám, szerelmüket a negatív kommentek sem tudják megtörni.

November elején robbant a hír, miszerint Farkas Jennifer és az RTL sármos színésze hat év kapcsolat és 5 év házasság után válnak. Alig pár nappal később már Szabó Ádám oldalán posztolt a közösségi-oldalán. A szerelmesek rengeteg negatív kommentet kaptak, de őket ez egy cseppet sem zavarja, semmi sem tud boldogságuk útjába állni. 

Ahogy a bors is beszámolt róla, alig egy hónappal később Szabó Ádám lépésre szánta el magát. A harmonikás júliusban szakított előző kedvesével. Mostani párjával november közepén posztolt először közös képet a fiatal zenész, de úgy tűnik nagyon egymásra találtak és Ádám el is szánta magát, hogy pár hónap párkapcsolat után megkéri Jennifer kezét.

A modell közösségi-oldala mai napig tele van exférjével közös képekkel, amit több kommentelőnek is feltűnt, sokak szerint, ez megalázó, mások szerint tisztelendő, hogy a zenészt ez nem zavarja. 

Marcival közös képeket leszedhetned ez rá nézve megalázó 

Nem szedem le, csodás közös 6 évünk volt ami emlék mindkettőnknek és büszkesèggel tölt el ,hogy egymás èletének a részei lehettünk!

 - válaszolt Szabó Ádám menyasszonya. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek