Love

Megható! Az Exatlon sztár szerelmes szavaitól minden női szív ellágyul

Létrehozva: 2022.11.07.

Hét éve él hatalmas szerelemben az Exatlon jóképű sztárja és felesége, nemrég született meg második gyermekük. Nagy Dani most Máltára vitte el családját, ahonnan megható üzenetet posztolt.

Forrás: Instagram

Nagy Dani pillanatok alatt belopta magát tévénézők szívébe, amikor megismerték az Exatlon harmadik évadában. A jóképű sportoló nem csak a versenyben nyújtott teljesítményével nyűgözte le az embereket, hanem azzal is, ahogy szeretteiről, feleségéről és kisfiáról, Olivérről beszélt.

Nagy Dani és felesége
Fotó: Instagram Végtelenül hálás feleségének, Raminak a családjukért

A Kihívó az All Star évadban is szerepelt, ráadásul úgy ment Dominikára, hogy második gyermekének születése bármikor megindulhatott volna. De a kislány megvárta, míg hazajön édesapja, aki végig bent volt szerelmével a szülőszobában. 

Nagy Dani és Elíz
Fotó: Instagram Dani imádja gyermekeit

Dani végtelenül hálás feleségének, hogy ilyen szép családdal ajándékozta meg, szerelme jeléül egy máltai utazással lepte meg. Legutóbb egy érzelmes posztot tett ki tengerparti képpel:

Gyakran érzem így magam a hétköznapokban, de akár Rami is állhatna alul és az a durva, hogy ő is elbírna minket. Ezért is érdemes támogatni a másikat, hogy ne kapja az egész pakkot a nyakába az ember és ezt Ramival szerintem jól csináljuk. Mindenesetre jöhetne földrengés, szél akármi, sosem ejteném le őket... 

- írta a cuki családos fotóhoz a büszke férj. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek