Támadás

Durva vádakkal illették Békefi Vikit

Létrehozva: 2022.11.24.

Kemény véleményt fogalmazott meg egy kommentelő, a színésznőt azzal vádolja, hogy hírneve miatt van együtt Feng Ya Ou-val.

Békefi Viki és Feng Ya Ou már három éve, a Sztárban sztár leszek első évadának vége óta élnek boldog párkapcsolatban. Most egy közös munkával kapcsolatban osztottak meg egy képet, ahol éppen egymáshoz bújva látszik mennyire szeretik egymást. Azonban egy hozzászóló nem éppen kedves jelzőkkel illette Vikit:

Kíváncsi lennék arra, hogy a Viktória, ugyan úgy rád-e lenne telepedve, mint a pestis, ha Győrben, az a kisfiú lennél, aki hírnév és pénz nélkül nevelkedett a Stromfeld utcában?!!!

Viki a Borsnak elmondta véleményét ezzel kapcsolatban.

Hiába vagyunk közszereplők, mi is ugyanúgy emberek vagyunk. Nekünk is rosszul tudnak esni ezek a dolgok. Manapság azt veszem észre, hogy az emberek úgy vannak vele, ha nekik rossz akkor másnak is legyen az. Ya Ou még kedvesen is válaszolt a kommentelőnek, de nem esett neki se jól, amit az illető írt.

 Nem kell bizonygatni a szerelmünket másnak, mi biztosak vagyunk benne és ez éppen elég – mondta el véleményét a színésznő.

Ezt többen is észre vették már a rajongóik közül, akik többször megerősítették, hogy mennyire látszik rajtuk a kiegyensúlyozottság és a szerelem.
 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek