Durva

Balhé a kiesés után: Bárdosi Sándor tajtékzott a TV2 stúdiójában

Létrehozva: 2022.10.24.

Módosítva: 2022.10.24.

Harmadosztályú futballmérkőzésen is ritkán látni olyan jelenetet, amit az olimpiai ezüstérmes birkózó művelt a kiesése után a Dancing with the Stars stúdiójában. Bárdosi Sándornál a kiesése után elszakadt a cérna. Kis híja volt, hogy nem ment neki a továbbjutó Berki Mazsinak, elborult tekintettel, fújtatva küldött el mindenkit a melegebb éghajlatra.

Még huszonnégy órával a történtek után is nehéz értelmezni azt, amit kollégánk a TV2 grandiózus táncos műsorának vége után látott. Bárdosi Sándor a kiesése után olyan idegállapotba került, hogy azt is elfelejtette, a versenytársai, a zsűritagok, a nézők és egy seregnyi újságíró nézi végig a kirohanását. Az őrjöngése az eredményhirdetés utáni pillanatokban azzal indult, hogy bár mosolyogva gratulált Berki Mazsinak és Bonyhádi Ferencnek, amikor elfordult a párostól, látványosan öklendezni kezdett… Mindezt élő adásban, így közel egymillió ember nézhette végig a nem túl elegáns reakciót.

Számon kérte Juronics Tamást

A kamerák ezután lekapcsoltak, a stúdióból vonultak ki a nézők. A táncos párok a parketten várták az újságírókat az adás utáni szokásos interjúk miatt. Míg a versenyzők egymásnak gratuláltak, a jelenlévők arra lettek figyelmesek, hogy Bárdosi megfeszült felsőtesttel magyaráz Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművésznek: „mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!” – harsogta. Az ideges fellépéstől megdöbbent zsűritag szemmel láthatóan mosolyogva igyekezett lenyugtatni a birkózót, akihez szerencsére odalépett a felesége, Ildikó és kirángatta a kínos szituációból. A kiborulásnak azonban nem volt vége. Ördög Nórát osztotta ki. Számonkérte, hogy Nóra a műsor elején azt mondta, rá kíváncsi a leginkább a versenyzők közül, de ehhez képest rossz kritikát adott. Bárdosi szerint a zsűriben Facundo Arana után nyugodtan beülhetett volna Steve Wonder is (nem túl elegánsan utalva arra, hogy a zsűritagok nem látnak semmit pont úgy, ahogy a vak zenész sem) aztán ő majd megmondta volna, hogy mi jó és mi nem.

Már a kiesése előtti pillanatokban feszültnek tűnt a sportoló

Bárdosi Ildi: A zsűri röhögött rajta!

Sándor felesége is nehezen viselte a (szerinte) rossz kritikát, ő már az adás alatt, a férje produkciója után, a reklámszünetben számon kérte Bereczki Zoltánt. Ildi a reklámszünetben felállt és idegesen magyarázott Bereczkinek. Az énekes igyekezte csitítani Ildit. Arra kérte, ne idegeskedjen, eddig Sanyi csak jó kritikát kapott, most tényleg szigorúbbak voltak vele, de csak azért, hogy motiválják. A feleséget ez azonban nem hatotta meg. A következő táncos blokk után odaszaladt Sanyihoz. Hogy a házaspár pontosan mit mondott egymásnak, azt nem tudni, de a gesztusaikból egyértelműen kiderült, hogy mindketten felfokozott idegállapotban voltak.

Ildikó anyatigrisként védte a férjét a szerinte megalázó helyzetben 

Bárdosi: Egy szavamat sem bánom!

Bárdosi műsor utáni kirohanása ezzel azonban még nem ért véget. Félhangosan megjegyezte Mazsinak, hogy "vigyétek a közelemből ezt a nőt" (trágár szavakkal – a szerk.), majd gúnyos hangon azt mondta az özvegynek: 

„Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!”

 A birkózót vasárnap délelőtt értük utol telefonon, de még mindig feldúlt volt.

Aludtam rá egyet, de egy szavamat sem bánom! Köszönöm, hogy itt lehettem, ez egy hatalmas show volt, élveztem minden percét. Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra.

Kerestük az ügyben Berki Mazsit is, de a híresség lapzártánkig nem vette fel a telefont.

A táncuk jobban sikerült, mint az előző kettő, mégsem volt elég a bent maradáshoz Fotó: Végh István / Bors

– Hasonló vagyok Sanyihoz, ami a szívemen az a számon! – mondta lapunknak Bárdosi Ildikó. – Azt mondtam Bereczkinek, hogy Sanyiék most már a harmadik táncukat táncolták, egy ici-pici dicséretet kapjon már ez a nagy mackó, akinek rengeteg munkája van ebben a produkcióban. Én azt látom, hogy mindig csak bohóckodtak vele, röhögtek rajta, és talán vele (nyilván ki, hogy látta). A kritikákon nem voltam elkeseredve, mert tudom, hogy Sanyi a humorbomba. Bereczkinek azt mondtam, hogy szerintem a zsűrinek figyelembe kellene vennie, hogy ki honnan indult ebben a versenyben, mi munka ezt megcsinálni – mondta Bárdosi Ildi. – Mi a családja mellőztük őt, amíg a próbák voltak, támogattuk őt – tette hozzá, majd elsírta magát.

Bereczki sajnálja, hogy kiestek Bárdosiék 

– Nagyon sajnáljuk, hogy Sanyi és Zsuzsi esett ki. Eddig minden adásban pozitív kritikát fogalmaztunk meg, most szerettük volna egy kicsit ösztönözni őket, mert úgy éreztük, hogy megrekedtek – mondta vasárnap délelőtt a Bors megkeresésére, Bereczki Zoltán, aki hozzátette: – Erre senki sem számított, hogy ők esnek ki, nagyon fognak hiányozni a műsorból, igazi színfolt volt Bárdosi Sanyi, de itt tenném hozzá, hogy a műsorban végül a nézők szavaznak, nem a zsűritagok döntik el, hogy ki megy és ki marad.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185854_auto_resized.jpg
origo.hu

Szoboszlaiékat is megzavarhatja az Eb-n a skót sztár lélegzetelállítóan szép kedvese - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27787_resized.jpg?avcount=1714934711
mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188226_auto_resized.png
metropol.hu

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190673_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Megérkezett a „szakértő”!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186843_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186639_auto_resized.jpg
vg.hu

Ebben még Ausztriát is megelőztük – megnéztük az autót, amelyből csak két darab van Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27794_resized.jpg?avcount=1714934711
origo.hu

Majka kínos magyarázkodásba kezdett újabb botránya miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27781_resized.jpg?avcount=1714934711
mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27796_resized.jpg?avcount=1714934711
mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182705_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megalázták Harry herceget: erre is nemet mondtak neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180460_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ktMm97NYWCh4CSvHNmEfznKDrve4tE_Tp0qMZP5ZodU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY1NTNiYTc0NWFjMDQ5YTc4MTYzMTQ5OWEwNDMzODE1.jpg
Esküvő

Most már biztos: férjhez megy Nádai Anikó, ekkor lesz a nagy nap

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/TgyzLcaO8qOnkA1Pni0WHARg7IOPRTZNBWRy77VQm74/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmNTQzNDc5NGM3YTQ4ZDRiYzZkYWYzOTdlNzEyYWQ0.jpg
Aggodalom

Megszólalt Madár Vera: elárulta a ma 43 éves színésznő, miért tűnt el