Zaklatás

Megrázó vallomást tett Nagy Bogi: volt, hogy zaklatták

Soltész Daniella

2022. május 13. péntek 21:00

Nagy Bogi még csak 20 éves, de már olyan tapasztalatok vannak a háta mögött, amikkel kevés vele egykorú lány büszkélkedhet. A fiatal énekesnőt többek között most a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében láthatják a nézők. Ám emellett Bogi egy figyelemreméltó kampány arcaként is feltűnik.

20220324 Budapest Csináljuk a fesztivált! szórakoztató zenés műsor felvétele a Duna Televízió stúdiójában. képen: Nagy Bogi énekes zsűri fotó: Knap Zoltán (KZ) (BORS)

Nem csak csodálatos hangú énekesnő, hanem influenszerként is igen komoly munkát végez Nagy Bogi. Különösen fontos számára, hogy az általa elvállalt reklámokkal, kampányokkal a saját generációját tudja megszólítani. Nemrég az Instagramján feltűnt egy kis videó, amivel egy igen fontos ügy mellett áll ki. A reklám célja, hogy felhívja a fiatalok figyelmét, hogy ha az interneten meztelen képet kérnek, igenis lehet nemet mondani.
A generációm számára ez sajnos egy mindennapos probléma, így természetesen elsőként nekik szól ez a felhívás. Amikor felkértek, eszembe sem jutott nemet mondani. Már csak azért sem, mert volt már, hogy én is egy ilyen jellegű zaklatás áldozatává váltam – mesélte lapunk megkeresésére Bogi, aki egyből segítséget kért a szüleitől.
 

Egy nagy beszélgetés során elmagyarázták, hogy nemet kell mondani az ilyesmire. Soha nem szabad elfelejteni, hogy magadat kell tisztelned elsőként!
Bogi nagyon éretten kezelte a helyzetet, ám egy barátnője sajnos belecsúszott abba a hibába, hogy fotót küldött magáról, aminek rossz vége lett. A fiatal énekesnő tudta mit kell tennie.
Természetesen mellette álltam és támogattam lelkileg. Nagyon megviselte, hisz a kisvárosban, ahonnan származom, eléggé elterjedt a történet – mesélte Bogi, aki örül annak, hogy az ő rajongótáborában nincsenek túlkapások sem zaklatások. Véleménye szerint ez többek között azért is lehet, mert csak annyit mutat meg magából, amennyit tényleg szeretne.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvan, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

mandiner.hu

Videón Orbán Viktor legkedvesebb gratulációja

metropol.hu

Döbbenetes hír érkezett! Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

ripost.hu

Újabb részletek derültek ki: Berki Krisztián több drogot is fogyaszthatott

hirtv.hu

Márki-Zay Péter elszólta magát, lebuktatta Bajnait

teol.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, ami kiderült

astronet.hu

A kelta fahoroszkóp megmutatja, mi a karmád

borsonline.hu

Részegnek gondolták barátai a magyar férfit – Sokkoló, amit a mentősök közöltek velük

borsonline.hu

Addig erőszakolta nevelt lányát nap, mint nap, míg nagykorú nem lett

csok.origo.hu

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - A legfrissebb hírek, információk.

További cikkek

Szakítás

Mi történhetett? Pár napja még nyilvánosan vallott szerelmet Shane Tusup Szabó Zsófinak

Búcsú

Megszólalt a Borsnak az özvegy – Berki Mazsi: Krisztiánhoz méltó lesz a temetése