Berki Krisztián

Berki édesanyja: Pamelával és Mazsival együtt neveljük fel Krisztián gyermekeit

Bors

2022. május 27. péntek 03:00

Éppen három hete, hogy elhunyt Berki Krisztián. Egy egész ország gyászolja médiacelebet, aki két pici lányt hagyott félárván. Berki édesanyja exkluzív interjút adott a Borsnak és elárulta, mi lesz Natival és Emmával.

Szokatlan látványt nyújt az a tengernyi fehérbe öltözött ember, akik csütörtökön utolsó útjára kísérték Berki Krisztiánt a Farkasréti temetőben. A sírhantok között általában feketébe öltözött gyászolókat látni, egy különcként élő híresség esetében persze várható volt, hogy a búcsúja sem lesz megszokott

Berki Krisztián (1980-2022)  Fotó: Bors

„Őt senki se gyászolja”

A fehér öltözéket a gyászoló család és a megjelentek mind Krisztián kérésére viselik, hiszen a celeb azt mondta egyszer, ha vele történne valami, akkor őt senki se gyászolja, legyen mindenki fehérben

 A szertartáson Berki Krisztián nagyobbik lánya, Nati, és a féléves Emma is részt vett  Fotó: Bors

A sír mellett vigasztalhatatlan özvegy, Mazsi és a volt élettársa, Pamela mellett ott állt Krisztián édesapja, és édesanyja, Júlia is. A gyászoló anya szótlanul bámul a semmibe, látszik rajta, hogy vívódik, miként éli majd túl a gyermeke elvesztését. 

Berki Krisztián édesanyja, Júlia számára még most is felfoghatatlan, ami történt  Fotó: Bors

„Várom, hogy megcsörrenjen a telefon”

Még alig telt el három hét a tragédia óta, a szíve darabokra tört, egy szemernyi remény mégis maradt Júlia asszony számára. Az életem legnehezebb napja, hogy a fiamat eltemetem, nem akarom tudomásul venni, hogy nincs többé – mondta a Borsnak Júlia asszony – Várom, hogy megcsörrenjen a telefon és belenevessen úgy, ahogy mindig nevetni hallottam. Hogy azt mondja, hogy csak viccelt… Az eszem persze tudja, hogy ez már sosem fog megtörténni – mondta Júlia, majd így folytatta: – Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány! Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg. Valahol olvastam, hogy azt nyilatkoztam, hogy Mazsi belefogyott a gyászba, de ez nem igaz, nem is találkoztam vele egy hónapja... Csak telefonon beszélünk. A lényeg – tette hozzá a gyászoló édesanya – a kis unokáimmal akkor találkozhatok majd, amikor csak akarok – újságolta a Borsnak reménnyel a hangjában Júlia asszony.

A 9 éves Natika talált rá édesapjára. A temetésre magával hozta a plüsskutyáját, amit Krisztiánnal temettek el  Fotó: Bors 

„Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk” 

Mindennél jobban vágyom arra, hogy együtt lehessek velük, hogy lássam őket cseperedni.

 

Pamelával és Mazsival azt beszéltük, hogy közösen neveljük majd fel Krisztián gyermekeit, akikben tovább él a fiam lelke. Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk. És ez olyan jó érzéssel tölt el – mondta elérzékenyülve a nagymama, aki a temetésen egy fehér rózsakoszorúval érkezett. A két özveggyel és a kis unokával gyengéden üdvözölték egymást. A legkisebb, még csak féléves Emma Katerinát Mazsi édesanyja ölében figyelt végig a szomorú ceremónián. Mazsiban bizonyára a kislánya tartja az erőt, aki míg él, édesapjára fogja emlékeztetni őt.

A kis Emma még csak fél éves  Fotó: Bors 

Krisztián barátai is elbúcsúztak

A fehérbe öltözött család és barátok mellett, tegnap a Farkasréti temetőben a sztárvilág is lerótta a tiszteletét Berki ravatalánál. Ott volt Hajdú Péter feleségével, Láng Eszterrel, de eljött Megyeri Csilla, modell is, valamint Szögeczki Ágnes, azaz VV Ágica is, akárcsak Rubint Réka és Schobert Norbi is. Kökény Attila elsőként érkezett a búcsúztatóra, ő két dallal búcsúzott a hazai sztárvilág egyik legszínesebb egyéniségétől. 

Hajdú Péter is eljött elbúcsúzni Krisztiántól  Fotó: Bors
Ezt ne hagyd ki!

Ezek a celebek kísérték el Berki Krisztiánt utolsó útjára

Mazsi: A két testvér jó testvérként fog felnőni

A gyászoló özvegy megható beszédet mondott: 

„Nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen hirtelen mész el. A megismerkedésünk pillanatától tudtuk, hogy földi életünk hátralevő részében már nincs többé Te és én. Már csak mi vagyunk. Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak most indultunk el a közös utunkra. (...) Mi búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre és arra, hogy nagyon szeressék. Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jószándék és kedvesség volt; ha te valakit a szívedbe fogadtál, azért mindent megtettél. Az igazi énedet, azonban csak kevesen ismertük. Mindent köszönök. Köszönöm a mosolyod, a szereteted, a szerelmed, szerelmünk gyümölcsét, a reményt a szemedben, a hitet, hogy együtt jó lesz. És köszönöm neked Natit is. (...)Hiányozni fog mindannyiunknak és hiányozni fogsz a gyerekeknek is nagyon. Ez lesz a legnehezebb. Pótolni a szuperhős apát, aki voltál és mindig is lenni akartál. (...) Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni(...). Kísérjen téged áldás a további utadon, legyen könnyű a lét odaát és vigyázzanak téged az angyalok..”  Egy gondolat tőled: „Na, az van gyerekek, hogy mindannyiunk életet egyszer megy a levesbe. Pénzt bármikor tudtok keresni, de a szerelmetekkel együtt töltött idő megfizethetetlen. Az idő mennyisége bizonytalan.
Egyetlen esélyetek van, hogy szeretitek egymást.” Hálás vagyok neked! Hálás vagyok Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!

Könnyeivel küzdött Mazsi, miközben beszédét mondta  Fotó: Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drasztikus változás jön az időjárásban

borsonline.hu

A Bors megtudta: Ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadja-e Svédországot és Finnországot

mindmegette.hu

Szalmonellás csoki-botrány: magyarországi alapanyagból indult a fertőzés a belga gyárban

vg.hu

Lavrov ma farkasszemet nézhet nyugati kollégáival

vg.hu

Péntektől váratlanul olcsóbb lesz az üzemanyag

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. július 8.: a Skorpió szinte átlát másokon, a Bak szembenéz a félelmeivel

borsonline.hu

Helyszíni fotó érkezett a kétéves hajdúhadházi gyermek tragédiájáról

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

borsonline.hu

Kiderült az igazság a Kis-Dunába fulladt kutyakiképzők tragédiájáról

borsonline.hu

Kis híján tragédiával végződött az 5 hónapos baba fürdetése Gödöllőn

További cikkek

Gyász

Megrázó részletek a Doktor Balaton és az Argo színészének váratlan haláláról

Gyász

Tragikus hirtelenséggel meghalt a Doktor Balaton és az Argo színésze