Exatlon

Nekikeseredett Herczeg-Kis Bálint, nem megy neki a játék – A Borsnak elárulta, mi a baj!

Létrehozva: 2022.03.30.

Az Exatlon Hungary All Star eddig nem igazán úgy alakul Herczeg-Kis Bálintnak, ahogy szeretné. Hullámzó a teljesítménye, az elmúlt napokban pedig kifejezetten rosszul teljesített.

Forrás: TV2

Herczeg-Kis Bálint a saját évadában szinte verhetetlen volt, és azt a formáját áthozta az All Star évadba is. De az első hetek lendülete megtört, egyszerűen nem talál magára. Még amikor a csapata nyert is, ő nem sok ponttal tudott hozzájárulni a sikerhez.

Valami nem megy  Fotó: TV2

Sajnos az elmúlt egy-két hétben azt érzem, hogy nem vagyok teljesen önmagam 

– árulta el a Borsnak Bálint. – Az otthonról kapott ajándékok nagyon felébresztették bennem a honvágyat, és azt, hogy mennyire szeretem a családomat, a barátnőmet, és nagyon szeretnék mellettük lenni. Ezt az érzést le kell küzdenem, de bízom benne, hogy megjön az áttörés. Leginkább a saját fejemben kell összeraknom, és kizárni minden külső tényezőt. Viszont nagyon hálás vagyok, hogy egy segítő csapat áll mögöttem, és ők is próbálnak támogatni.

A tavalyi széria férfi győztese tisztában van vele, hogy már a verseny finisében vannak, próbál is erőt meríteni.

– Még mindig a családom adja a legtöbb erőt, még ha rossz hatással is volt rám az ajándék. Be akarom nekik bizonyítani, hogy képes vagyok rá. Nagyon erős ellenfeleim vannak, de nem igazán másokban keresem a hatalmas ellenfelet, hanem magamat húzom vissza azzal, ha nem kapom össze magam minél előbb. Ha fejben erős tudok lenni, akkor tudom, hogy képes vagyok nyerni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek