Együtt

Ilyen esküvőt szeretne Zámbó Krisztián és menyasszonya

Bors

2022. január 18. kedd 11:30

Az énekes és szerelme már most úgy gondolnak egymásra, mint férj és feleség, de Isten színe előtt is szeretnék megerősíteni a kapcsolatukat.

Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsi már több mint 11 éve alkotnak egy párt, 3 éve az eljegyzés is megtörtént kettejük között. Egy ideje csak a megfelelő időpontra várnak, hogy meg tudják tartani az esküvőjüket. Most azt mondják: idén mindenképpen sort kerítenek a nagy napra, de eddig sajnos rajtuk kívülálló okok miatt nem tudtak megesküdni.

– Zsuzska és én is igazi nagy esküvőre és lagzira vágyunk. Szeretnénk, ha mindenki, aki számunkra fontos, velünk ünnepelne. Minden év elején elhatározzuk, hogy idén megtartjuk, csak sajnos a vírus is megnehezíti a dolgunkat, hiába állunk készen – kezdte az énekes a Borsnak, majd elmondta: nagy elhatározásra jutottak, már nem akarják tovább halogatni a menyegzőt.

Ha arról lenne szó, akkor kettesben is összeházasodunk. De reméljük, hogy azért végre megtaláljuk a tökéletes időpontot a családdal – nyilatkozta Krisztián.

Még idén egybekelnek

Zámbóék kapcsolata nagyon erős, de náluk is vannak hullámvölgyek. Szerencsére mindig túljutottak a nehezebb időszakon és már nem is akarnak egymás nélkül élni. Sokat küzdöttek azért, hogy a kapcsolatuk ott tartson, ahol most vannak. Az évek alatt egy családdá kovácsolódtak, papír nélkül férjnek és feleségnek tekintik egymást. Így leginkább a hagyományok és a közös élmények miatt vágynak annyira az esküvőre.

Sok pár esküvőjén voltunk fellépni tavaly. Mindig látom a Zsuzskán, hogy szeretné ő is a készülődést és a ceremóniát megélni. Ezzel már csak a legjobbat és a legszebbet akarjuk kihozni a kapcsolatunkból, csak a megfelelő dátum hiányzik – folytatta az énekes.

Krisztián szerint nagyon sok párt túléltek már a 11 évük alatt, akik eleinte borzalmasan szerelmesek voltak, de valamiért nem alakult jól a kapcsolatuk. Már arra is felkészültek, hogy egy babával bővüljön a család, de még várni szeretnék vele egy picit.

Babaprojekt is van a láthatáron

– Kétségeink nincsenek a szerelmünkkel kapcsolatban, de szeretnénk mindenképpen a legjobbat kihozni egymásból. Reméljük, egyszer a közeli jövőben egy közös gyermekünk is lehet – tette hozzá Krisztián.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy szál bugyiban, meztelen mellekkel fotózták a magyar playmate-et

metropol.hu

Könnyes búcsú! Az Euróvízió győztes zenekarának énekese is elindult a frontra – Videó!

borsonline.hu

Anyát és lányát gázolták el Baranyában: Annamária meghalt, a 12 éves Ramóna életéért harcolnak

hirtv.hu

Leomlott egy hatemeletes épület felső három emelete Budapest XII. kerületében

origo.hu

Ők a legkegyetlenebb szökésben lévő magyar bűnözők

travelo.hu

Az életéért küzdött a férfi egy krokodillal szemben Queensland vízeséseinél

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Szomorú jövőt jósol januárban a celebvilágnak egy boszorkány: Az első jóslat beigazolódott

borsonline.hu

Tiniként szinte mindent elvesztett: Arra ébredtem fel, hogy felgyújtottak

További cikkek

Gyász

Kiderült, ki segíti Kóbor János özvegyét és tinilányát

Jóslat

Megszólalt a boszorkány:„Egyértelműen látszik, hogy Berki Krisztián élni akart”