Szerelem

Stana Alexandra nem cáfolja: ő Meggyes Dávid új párja

2022. január 12. szerda 03:00

Napok óta megy a találgatás, ki lehet Meggyes Dávid új párja. Sokan találgatták: a TV2-n futó Ázsia Express 2 győztese – aki nemrég szakított Horváth Grétával – talán a szintén e csatornán látható Dancing With The Stars versenyzőjéhez, Stana Alexandrához került közelebb. Stana most megszólal a Borsban.

Nagy port kavart a napokban, amikor nyilvánosságra került, hogy elválik egymástól Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Az Ázsia Expressz 2 győztes párosának tagjai a közösségi oldalaikon tudatták a világgal a hírt, ami sokakat meglepett. Pláne, amikor kiderült, hogy Dávid volt az, aki kilépett a kapcsolatból. „Van valakim.” – írta a történet tisztázásaként a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi, aki kiemelte, nem Gréta tehet arról, hogy négy év után elváltak az útjaik. 

A házaspár nemrég még nagyon boldognak tűnt. Fotó: Bors

Sokan találgatták, kibe szerethetett bele Meggyes? Felmerült a szintén a TV2-ről ismert híresség, Stana Alexandra táncművész neve, aki a táncos műsor második évadában Árpa Attila oldalán hasította a parkettet. 

Fotó: Bors

A felek azonban mindeddig nem vállalták fel a kapcsolatukat, pedig a sztárvilágban köztudott, hogy tavaly augusztusban találkoztak először egy celeb rendezvényen, és azóta egyre szorosabb baráti viszonyt ápolnak. 

A Bors felhívta Alexandrát, hogy megkérdezzük, igazak-e a pletykák arról, hogy együtt vannak? 

– Hogy egy elterjedt kommunikációs fordulattal éljek, nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal – mondta lapunk megkeresésére kuncogva Stana Alexandra. Mint ismert, Magyarországon ez szinte minden esetben az igen-t jelenti. – Annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy a válásomnak semmi köze a jelenlegi helyzethez. 

Fotó: Stana Alexandra/Instagram

Mint ismert, Alexandra és a szintén profi táncosként dolgozó Köcse György alig öt hónapnyi házasság után intettek búcsút egymásnak tavaly ősszel. A páros 12 évig járt együtt, a kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt ment tönkre. 

– Egyszerűen elfogytunk, ez történt. A szeretet és a tisztelet nem múlt el köztünk, sokszor dolgozunk együtt – magyarázta a táncosnő – Nem kérdés, hogy érzelmileg nem egy könnyű időszak amiben most vagyok, de hát ilyen az élet… akkor jó, ha zajlik – tette hozzá nevetve – Most éppen egyszerre sok dolognak örülhetek. Az elsődleges örömforrásom, hogy hamarosan elindul a saját tánciskolám, végre taníthatok. Készülőben van egy új projekt Andrei Mangrával, és persze az örök szerelmem, Noár is itt van – utalt a profi táncos a koromfekete mopsz fajtájú kiskutyájára, aki a beszélgetés alatt is a lába körül kergetőzött a játékával. – Ezek mellett, ahogy eddig úgy ezután is igyekszem csendesen élni a magánéletemet, amiben, remélem, sok boldogság vár rám.

 

További cikkek

Félsz

Aggódnak rajongói Szabó Zsófiért

Elválás

Vége, újabb sztárpár házassága ment tönkre

Ez is érdekelhet

metropol.hu

43 évesen meghalt a magyar színész, kómába helyezés előtt üzent a covidos anyuka

borsonline.hu

Bejelentették, mikor kapják vissza a családok az szja-t, és mikor jön a 13. havi nyugdíj

vg.hu

A második világháború óta nem érte ekkor veszteség Oroszországot

kemma.hu

Mentőhelikopter szállt le az M1-esen: kamion borult árokba Ácsnál

nemzetisport.hu

Hunyady Emese: Büszkeség, hogy én vagyok az első magyar téli olimpiai bajnok!

origo.hu

Varga Mihály: A Fitch Ratings szerint sikeres a magyar gazdaság újraindítása

mandiner.hu

Német magazin: Novák Katalin a megkeseredett, jobboldali populista személy pontos ellentéte

life.hu

Teljesen összeomlott és felesége halála óta már élni sincs kedve a népszerű színésznek

metropol.hu

Mentőhelikoptert riasztottak: nagy a baj az M1-es autópályán

origo.hu

Elszabadult a pokol a behavazott utcán, a hólapátoló férfi reakciója eszméletlen volt