Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Bors

Létrehozva: 2022.01.22.

Kulcsár Edina volt férje, Szabó András Csuti még elképzelhetetlennek tartja, hogy a történtek fényében tovább lépjen egy új kapcsolatba. A szakítása kapcsán egyre több olyan dolog lát napvilágot, aminek feldolgozásához még időre van szüksége.

Forrás: DFP

Több mint egy hete hangos a média Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától. Edina pár napja jelentette be, hogy újra szerelmes, míg a volt férj igyekszik összerakni életének széttört darabkáit. Az üzletembert arculcsapásként érte a hír, hogy Edina egy olyan férfi oldalán keresi a boldogságot, akit ő mutatott be volt feleségének. Ahogy korábban a Bors is megírta, Csutiban mérhetetlen harag tombol, de még így is van ereje ahhoz, hogy foggal körömmel védje Edinát és a gyermekeit.

Ez az időszak rendkívül nehéz és sok ideig tart amíg ezt feldolgozom, pont ezért nem szeretnék most nyilvánosan beszélni a legmélyebb érzéseimről. A lelkem összetört, de van két gyerekünk, így miattuk erős vagyok – nyilatkozta lapunk megkeresésére Csuti, akiben még máig rengeteg megválaszolatlan kérdés kering.

Fotó: Bors

 

Kezelhetetlen kommunikáció

Csuti szerette volna, ha a válást diszkréten intézik, de tisztában volt vele, hogy egy bizonyos szintig a nyilvánosság előtt fog zajlani életük legfájóbb időszaka. 

A folyamatot diplomatikusan szerettem volna intézni, leginkább a gyerekeink miatt. Csalódott vagyok, hogy nem így lett, de nem érzem ebben hibásnak magamat – mondta Csuti. Talán nem is lett volna a kommunikációval semmi baj, ha Edina a válás bejelentése után három nappal nem teszi közzé, hogy milyen szerelmes egy másik férfiba és hogy a múltat valójában már rég lezárta. A gyanútlan férj arról, hogy már nincs visszaút a karácsonyi időszakig nem is értesült – derült ki a Palik Lászlónak adott interjújából.

 

Elege van a sárdobálásból

Válásuk kapcsán Kulcsár Edina elmondta a Borsnak, mit érez a körülöttük kitört botránnyal kapcsolatban: – Nagyon magas az igazságérzetem. Zavar, hogy én lettem a negatív szereplője ennek a történetnek.

 Sajnálom, hogy sok ember csak a médiából tájékozódik, mert nyilvánvalóan, aki nem ismer minket egyáltalán nem látja, hogy mi a valódi igazság. Szeretnék egy kicsit eltűnni, visszahúzódni amíg lecseng ez a történet. Nem szeretnék részt venni a sárdobálásban – nyilatkozta lapunknak a szépségkirálynő.

Fotó: Bors

Minden összeköt

Edinát és Csutit a két gyermeken és a vállalkozásokon kívül összeköti egy közös ház, ahová hosszas építkezés után tudtak csak beköltözni. Bár Edina elmondása alapján még egy fedél alatt élnek, egy posztjában mégis a következőket írta a helyzetről: „Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.

Megkérdeztük Csutit, milyen érzés neki, ha a „harmadik közös gyermeküknek” a házuknak búcsút kell mondani.

Sokkal kevésbe fájó annál, mint ami, és ahogy történt – válaszolta az üzletember, aki sohasem gondolt arra, hogy pont ebbe a helyzetbe fog kerülni.

 

Bezárta a szívét

Bár Edina hamar továbblépett és lezárta magában a házasságát, Csuti számára ez nem megy ilyen könnyedén. A volt férj egyelőre hallani sem akar új kapcsolatról.

Egyáltalán nem tartok még ott, hogy más felé nyissak, szeretném magamban helyre rakni most a dolgokat és a jövő felé tekinteni – mondta.

Az édesapa minden szabadidejét – amit nem tud a gyermekeivel tölteni – a sportolás és a barátokkal való beszélgetés teszi ki. Csuti úgy érzi, hatalmas lépés volt számára, hogy felállt ebből a nehéz helyzetből, bár az igazán nagy beszélgetést még nem ejtették meg Edinával

Fotó: Youtube

Hosszas hallgatás után Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége is megszólalt. – Máson sem tudok gondolkodni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván az a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyerekeim és a saját biztonságunkat. Úgyhogy amint realizálódott bennem, hogy úristen, mi a helyzet, azonnal léptem – mondta Melanie, akinek mióta férje és Edina nyíltan felvállalták kapcsolatukat teljesen felfordult az élete.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088003_auto_resized.png
origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26433_resized.jpg?avcount=1711620314
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090209_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Rekordszámú a megtekintés Varga Judit megrendítő interjúján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087833_auto_resized.jpg
vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26442_resized.jpg?avcount=1711620314
origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088249_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 28.: Mély és nagyon erős érzések járnak át csütörtökön

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088638_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma! Máris kiadja felesége útját a TV2 sármos sztárja?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711620314
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090295_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rajongói segítségét kéri Széchenyi István ükunokája

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/NGTSkhAe4r_xyD7EZpvixbLravikOwcZ8QXfNh1u_ww/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQwOTEwNTNjNzM5YzQ5NGQ5ODdkYWM4MDNkZWFkNWFm.jpg
Nőiesség

"Nem vagyok se magas, se vékony" – modellnek állt a TV2 sztárja – fotók

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/jv9okhncPXt00nSeSUy95XFYG4AO-JWxFAGfPTw6rx4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyY2Y5NDE5NjQzZjQxZDc4YzdhMzIzZDlkYTUxMzlh.jpg
Rácsokon túl

Zalatnay Cini Lagzi Lajcsinak: „Nagyon nehéz lesz, reszket kezed-lábad, mit szólnak hozzád”