Gyász

Csocseszt felesége halálának kiárusításával vádolják

Létrehozva: 2022.01.18.

Az előadók gyakran szembesülnek azzal, hogy vannak, akik a legérzékenyebb eseményekben is támadási felületet látnak és durva hozzászólásokkal gázolnak az ismert emberek lelkébe. Ez történt Csocsesszel is.

A koronavírus rengeteg családot szakított szét, több ezren vannak azok, akik a járvány miatt elvesztették a szerettüket. Csocsesz is azok közé tartozik, akiknek örökre búcsút kellett mondaniuk annak, aki a legfontosabb szerepet töltötte be az életében. A zenész feleségét tavaly márciusban támadta meg a koronavírus, és mindenki legnagyobb megdöbbenésére Gyöngyike elhunyt. A veszteségéről Csocsesz minden alkalommal készségesen nyilatkozott a sajtónak. Legutóbb elmondta, hogy a most megjelent két album egyikén helyett kapott egy dal, amelyet szeretett felesége emlékére írt. Azt azonban a legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy ez bárkinek is szúrhatja a szemét. A közösségi oldalon közzétett egy Borsban megjelent cikket, s a hozzászólások között olyan véleménnyel találkozott, ami mélységesen felháborította. A bejegyzés alatt az egyik követője azzal vádolta meg, hogy ő maga kezdeményezi a felesége elvesztéséről szóló cikkek megjelenését, sőt még ennél is továbbment, úgy gondolta, mindezt anyagi haszonszerzés céljából teszi.

Rosszul esett a sértő megjegyzés a zenésznek, aki felesége halála után is szeretne dalaival örömet és vigaszt nyújtani Fotó: Zsolnai Peter

– Miért kell mindig előbukkanni és másoknak is feltépni a sebeket? Nem feltétlen ettől fog, de kicsit magában próbálja már feldolgozni és ne minden érzelemkitörésénél felbukkanni. Ha meg pénzt akar keresni zenével, keressen más témát – írta a hozzászóló, aki a soraival sokaknál kiverte a biztosítékot. 

Csocsesz a Borsnak elmondta, a legtöbb esetben igyekszik figyelmen kívül hagyni az efféle sértő megjegyzéseket, ez azonban érthető módon már neki is sok volt.

Jóérzésű ember nem ír olyat, hogy én ezzel pénzt akarok keresni akkor, amikor a legnagyobb bánatot kell megélnem. Azt is megkaptam, hogy miért sajnáltatom magam, pedig úgy gondolom, nem az a típus vagyok, aki még azzal is a sajtóhoz rohan, hogy begöndörödött kutyája szőre – kezdte munkatársunknak Csocsesz, akinek a nyilatkozatai mögött mindig segítő szándék húzódik.

Rengeteg embernek, családnak tette tönkre az életét a vírus, emellett sajnos nagyon sok barátom és zenésztársam van, akinek csak egy hajszálon múlott az élete és csak az oltásnak köszönheti, hogy túlélte. Ez nem egy magamutogató, önfényező dolog volt a részemről. úgy gondoltam, ha ez valakit érint és egy-két szóval megnyugvást adhatok neki, akkor miért ne tegyem meg? – tette fel a költői kérdést a zenész. Emiatt érintette olyan rosszul, a vádaskodás, s ezzel az érzéssel nem volt egyedül.

A rajongók közül sokan “megvédtek”, elindult egy kommentháború, sokan írták a forgó illetőnek, hogy: “Magának nincs szíve” és “Biztosan nem volt még ilyen helyzetben, különben nem írna ilyet”. Megmondom őszintén, a válaszom után már nem követtem a fejleményeket, mert amennyire csak lehet, igyekszem kizárni a negatív dolgokat az életemből – fűzte hozzá Csocsesz, aki inkább azon dolgozik, hogy a dalaival örömet szerezzen az embereknek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133273_auto_resized.png
origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27107_resized.jpg?avcount=1713247811
origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132321_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131614_auto_resized.jpg
vg.hu

Arany: egyszer az életben adódik olyan lehetőség, amit az iráni támadás hozhat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27100_resized.jpg?avcount=1713247811
origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132843_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

7 isteni finom sós palacsinta, amit imádni fog a család

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133406_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17116568_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Új funkciót kapott a Messenger, sokan fognak neki örülni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132168_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez mindent megváltoztat, súlyos döntést hozott Katalin és Vilmos

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EZKv9B2w-QarG-nZtE7cLd-HYIbjVVOWqRpc7H_mlw4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJkNGJmNGQ1OTIwMzRmNDhiOTc5YmYxNzk0ZjhiMThk.jpg
Megsúgjuk

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LWOfjxZ7Fa8T6kcnjaRSdFenbQhwKmWFvky2b1z5kgM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk0OThlYzhiOWU4MzQ5YmI5ZmFhZTUwYTc2MjVkODM3.jpg
színház

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban