Celeb

Kóbor Léna: Veled még a csendet is élveztem!

Bors

Létrehozva: 2021.12.10.

<p>Kóbor János családtagjai mindeddig hallgattak érzelmeikről. Váratlanul Mecky legkisebb gyermeke Léna a közösségi oldalán tette közzé apjának intézett búcsúlevelét. Együtt gyászol vele az ország és közel három óra alatt már több mint háromszázan fejezték ki együttérzésüket.</p>

Forrás: Ripost

Mióta az Omega frontembere, a zenészlegenda Kóbor János kórházba került a család hírzárlatot rendelt el és tragikus elvesztése után sem szólaltak meg nyilvánosan. Tegnap Mecky legkisebb gyermeke azonban megtörte a csendet. Kóbor Léna egy búcsúlevelet tett közzé az Facebook-oldalán, amelyben elköszönt az édesapjától.

Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a mennyben. Minden olyan gyorsan történt… Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút – kezdte sorait az énekes kislánya.

„Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna”

A tizennégy éves Léna nem csak gyermeke, de múzsája is volt elhunyt édesapjának. Kettejük kapcsolata nem egy egyszerű apa-lánya kötelékről szólt. Kóbor János 64 éves korában köszönthette egyetlen kislányát és bármit megtett volna érte. Bár a család a nagy korkülönbség miatt legbelül tudta, hogy eljön ez a szomorú pillanat, arra senki sem számított, hogy ilyen korán és ilyen gyorsan… Így érthető, hogy Lénának most lehetetlen elterelni a figyelmét.

– Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk.

Veled a csöndet is élveztem.

Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig “itt leszel és fogod a kezemet”, és sosem engeded el! Szívem sosem fog elfelejteni! (…) Nálad fantasztikusabb Apukát el sem képzelhettem volna! Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! De tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni! Addig is ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy – írta.

„Mindig itt leszel lélekben”

Léna ugyan még fiatal, de apjának küldött nyílt levele erősebb érzelmekkel bír, mint azt bárki gondolta volna. Mecky szelleme és lelke köszön vissza minden fájdalmasan leírt szóból.

Mindig itt leszel lélekben! A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is! Amikor felnézek a csillagokra, Te fentről “az égben lebegők csarnokából”, vagy “Gammapolisból” nézel le, és vigyázol ránk! (..) A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked! Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz! Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon! Egy olyan csoda voltál/vagy/ és leszel, akire emberek milliónyi néz fel és imád! De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok! (…) Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk! Már most nagyon hiányzol! – zárta sorait Kóbor János kislánya.

Azt kívánom, próbáljanak a szeretetre koncentrálni

A rajongók, barátok, családtagok sem hagyták egyedül Lénát a gyászban. Olyan ember is osztozik gyászában, akivel ugyan nincs közeli kapcsolatban, lélekben azonban közelebb áll hozzá jelenleg bárkinél. Az egykori omegás, Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér sejti, mi minden megy keresztül most Kóbor kislánya.

– Visszaemlékszem milyen nehéz volt nekünk is. Ilyenkor mindenhol látni az újságcikkeket, a híradót, a posztokat. Szegény kis Lénának édesapja halála nem hírértékű, hanem valós tragédia. Nem tudják még, mi vár rájuk. Azt kívánom neki is és Zsókának is, hogy próbáljanak a szeretetre koncentrálni. Emlékezzenek minden boldogan együtt töltött közös percre. Nyitni kell a világ felé. Nem ma, nem holnap. Amikor készen állnak majd rá...

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151745_auto_resized.jpg
origo.hu

Max Verstappen egy másik világsztárra cserélte a barátnőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713936012
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157010_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kifejtette az elemző, kell-e tartani a világháború kitörésétől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157554_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp nem tehetett mást – hibázott a Liverpool trénere?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713936012
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713936012
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713936012
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155867_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit