Humor

Kivezetik az előadásról azt, aki nevetni mer a magyar humorista előadásán

Bors

2021. december 22. szerda 14:30

Már Magyarországon is van olyan hely, ahol tilos nevetni, nemcsak Észak-Koreában. Orosz Gyuri és kollégái kipróbálják, hogy milyen lenne az ázsiai országban stand up-olni.

Orosz Gyuri lépett már fel távolsági buszon, templomban istentisztelet után és egyszer a szlovák-magyar határon is

Forrás: Orosz Gyuri

A Showder Klub humoristái érdeklődve olvasták a legfrissebb hírt, amiből kiderült, hogy Észak-Koreában betiltották a nevetést. Igaz, csak 11 napra, amíg az ország vezetőjének édesapjáról megemlékeznek. Az a legfurcsább, hogy senki nem lepődött meg, hogy az ázsiai országban ilyen korlátozásokra van példa, sőt az sem lenne hihetetlen, ha örökre megtiltanák az ország lakosságának a nevetést. A keleti diktatúrában nem is nagyon van min nevetni, nemrégiben betiltották a vezér kedvenc bőrkabátjához hasonló kabátokat, de a legfrissebb Netflix sorozat terjesztése is börtönbüntetést von maga után Észak-Koreában. Szerencsére nálunk nincs ilyen tiltás, de sokszor az ember akkor tudja értékelni amije van, ha már nincs. Éppen ezért Orosz Gyuri maga mellé vette kollégáit a Stand up comedy Humortársulatból és szerveztek egy előadást, ahol tilos nevetni. Aki nevet azt figyelmeztetik, de ha ez sem segít, akkor kivezetik az előadásról. Aki pedig kibírja a 60 percet nevetés nélkül, azt megajándékozzák. Természetesen a humoristák – Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi, Záhonyi, Ábel Dávid és Valtner Mályki – mindent meg fognak tenni azért, hogy minél több nézőt kivezessenek az előadásról, mert ennek a játéknak csak így van értelme. A humoristák nem szeretnének poént csinálni az észak-koreai politikai helyzetből, de szeretnék megmutatni, hogy érdemes örülni annak, ami van. Orosz Gyuri nem először csinál különleges stand up comedy estet, lépett már fel távolsági buszon, templomban istentisztelet után és egyszer a szlovák-magyar határon is, ahol két országból egyszerre követhette a műsort a közönség. A Showder Klub humoristája kemény feladatként tekint az előadásra, de reméli, az az effektus fog beindulni a nézők közt, ami egy tanórán vagy a könyvtárban szokott előfordulni váratlan szituációban, hogy mindenkire rátör a röhögőgörcs.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

borsonline.hu

Hatalmas fordulat a máriapócsi emberölés ügyében

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi-vb: a magyarokra egy párharc vár a selejtezőben

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban