Celeb

Szüzességi fogadalmat tett az egykori botrányhős: „Ez a hátsó az a hátsó marad, ami bemegy!”

Kóré Károly

2021. december 4. szombat 04:00

Barátnőjétől kapott plüssmackóját viszi magával a börtönbe a két hete jogerősen elítélt Aurelio. Az egykori villalakó a bajai házában adott a Borsnak exkluzív interjút, melyben többek között arról is beszélt, tart-e leendő rabtársaitól, illetve saját jövőképe szerint hol helyezkedik el majd a rácsok mögött a ranglétrán.

Aurelio még 2017-ben aludt el ittasan egy szórakozóhelyen. A helyzetet kihasználta egy barátja, és kivett a híresség zsebéből mintegy 170 ezer forintot. Mikor ezt a volt villalakó megtudta, egy ismerőse segítségével a tolvajt autóba ültette, hogy együtt elmenjenek a pénzért. A bankjegyek akkor nem kerültek elő, és Aurelio azóta sem kapta vissza az összeget, de már nem is szeretné. Felfogása szerint hosszú távon az egész történet a javára válik.

A négy éve tartó büntetőeljárás alig két hete ért véget. A bíróság jogerősen 2 év 3 hónapra ítélte az egykori villalakót, akinek a korábban drogügyek miatt kiszabott 1 év 2 hónapot is le kell töltenie. Ez összesen 3 év 5 hónap, ám nem kizárt, hogy jó magaviselet miatt ennek egy részét elengedik majd.

Aurelio a saját bevallása szerint kifejezetten megkönnyebbült, amikor megtudta, mennyi időre vonják ki a forgalomból. A körülményekhez képest jókedvű, a Bors munkatársait is széles mosollyal a száján fogadta a bajai portája előtt. A határozott kézfogás után a részben antik bútorokkal berendezett házába invitált, majd kávéval kínált bennünket.

Kitart mellette a barátnője

Aurelio szerint a sírás egyáltalán nem férfiatlan. Utoljára akkor eresztette ki könnyeit, amikor a jogerős ítélet kihirdetése után megölelte a barátnője.

– Vannak férfiak, akik egy életen át játsszák a macsót, de szerintem inkább az a menő, ha valaki kimutatja az érzéseit – magyarázta a valóságshow-hős, aki egyébként nem tartja magát erős embernek, de erős jellemnek annál is inkább.

– Az akaraterőm nem a legtökéletesebb. Voltak helyzetek a magánéletben, amikor feladtam dolgokat, igaz, ez nem annyira jellemző rám. Igyekszem a végsőkig elmenni, ez például a sportban mindenképpen igaz rám. Sajnos a drogról és az alkoholról viszont csak külső segítséggel tudtam leszokni – vallotta be az egykori Való Világ-győztes. Kérdésünkre elmondta, jelenleg a kedvese és édesanyja a legfőbb támasza, de biztos benne, hogy a legközelebbi barátaira is számíthat.

– Ők azok, akik a börtönévek alatt is kitartanak mellettem. Ha nem így lenne, már az elmúlt négy évben is elpártoltak volna tőlem – szögezte le.

„Nem hiszem, hogy betesznek a gyilkosok közé”

Az elítéltnek egyelőre csak elképzelései vannak arról, milyen lesz a benti élete.

– Reménykedem, hogy Kecskemétre kell majd bevonulnom, vagy egy olyan városba, ahol sok barátom van. Persze a rácsok mögött is vannak haverjaim, de azért az ismeretségi köröm legnagyobb része természetesen szabad levegőt szív – mondta Aurelio, aki elmondása szerint nem különösebben tart a rá váró megpróbáltatásoktól.

– Mindenfélével riogatnak, de őszintén szólva bízom benne, hogy az ismertebb emberekre az őrök is jobban vigyáznak. Nem hiszem, hogy betesznek a gyilkosok közé egy húszfős cellába. Nem áll a börtön érdekében, hogy valami bajom legyen, és én sem azért megyek oda, hogy a bajt keressem. Ha viszont kell, meg tudom magamat védeni – jelentette ki. Igen, ezt úgy értette, hogy akár ütni is kész.

– Hat évig jártam a rendészetire és Dietz Gusztihoz is jártam küzdősportot tanulni. Ha létezik odabenn ranglétra, biztos, hogy nem az aljára kerülök. Bezárt közösségekben az első két helyet szoktam meg, ezért vagy ésszel, vagy erővel ezúttal is megfelelő pozíciót érek majd el. Abban viszont biztos vagyok, hogy jól viselkedem majd odabenn.

„Már nincs szükségem arcoskodásra”

Aurelio úgy érzi, sokat változott az eljárás ideje alatt.

– Négy évvel ezelőtt még ingerlékeny és ösztönlény voltam. Régebben egy sárgán még átmentem, most már inkább padlóféket nyomok. Már nem biztos, hogy mindig kimondom, amit gondolok. Beláttam, hogy az okos ember inkább hallgat. Azt nem mondom, hogy egy agyoniskolázott fickó vagyok, de már egyre többet gondolkodom azon, mit csinálnák most másképp. Rájöttem, hogy például a Való Világot is megnyertem volna anélkül is, hogy helikoptereztem volna a legnemesebb szervemmel. Már nincs szükségem arcoskodásra – ecsetelte Aurelio.

Könyvet és macit visz a börtönbe

A híresség sajnálja, hogy korábban nem olvasott többet. Mára megszerette a könyveket. Biztos benne, hogy a rácsok mögé is bevisz magával néhány kötetet.

– Például a Szökést – viccelődött, majd komolyra fordítva a szót elárulta, hogy a legszívesebben a személyiségfejlesztés különböző módszereivel ismerkedik a betűk által.

– Szeretek nyelveket tanulni, most éppen az olasz szókincsemet szeretném fejleszteni, ezért szótár biztosan lesz nálam a börtönben. Túl nagy bőröndöt nem pakolok bele, a legfontosabb személyes tárgyam pedig a zsebemben is elfér. A barátnőmtől kaptam egy általa készített macit, arról nem tudok lemondani – hatódott meg az egykori botrányhős.

Egyelőre nem tudni, hogy Aureliónak mikor kell bemennie, de állítja: nem kap frászt, ha meglátja a postást.

– Várom a behívót, de a számításaim szerint a karácsonyt még kint tölthetem.

Önmegtartóztatásra készül

Természetesen a beszélgetés végén felmerült egy igencsak komoly probléma: hogyan bír ki Aurelio 3 év 5 hónapot szex nélkül.

– Ez komoly kérdés! Nem lesz könnyű, az biztos, talán majd álmomban oldom meg a problémát – reagált. A közismert sztereotípiák érvényre jutásától nem különösebben tart.

– Egyet ígérhetek! Ez a hátsó az a hátsó marad, ami bemegy!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

life.hu

Vadítóan nézett ki az 55 éves Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

hirtv.hu

Kadirov: Engem már Lengyelország érdekel

ripost.hu

Eltemették Berki Krisztiánt, így néz ki a sírja - Fotó

vg.hu

Drágább lesz a cigaretta és az alkohol is

kemma.hu

Többször is megerőszakolta barátja 9 éves kisfiát egy tatai férfi

travelo.hu

Átszámítva 22 millió forintot fizetnek annak, aki a skót szigetekre költözik

life.hu

Számtalan programmal nyűgözte le Czippán Anettet és gyerekeit Hajdúszoboszló

mindmegette.hu

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA ELGENDŐ VIZET ISZOL - 5 TUDOMÁNYOS TÉNY!

borsonline.hu

Titokzatos üzenet jelent meg a temetés előtt Berki Krisztián sírhelyén

borsonline.hu

Ismert magyar zenész oldalán tűnt fel Szabó Zsófi - fotó

További cikkek

(1980-2022)

Berki édesanyja: Pamelával és Mazsival együtt neveljük fel Krisztián gyermekeit

Vallomás

Berki Krisztián édesanyja: Máig várom, hogy megcsörrenjen a telefon, és ő belenevessen