Celeb

Vidéken kezdte újra Bódi Sylvi: Igazi gazdasszony lett belőle

Bors

2021. november 24. szerda 06:00

Már nem vonzza a budapesti élet Bódi Sylvit. Az egykori modell a celebbulik helyett ma már a téli befőzésre készülődik, és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

Gumicsizmára cserélte a tűsarkú cipőt Bódi Sylvi. A kétezres évek egyik legsikeresebb modellje az elmúlt években gyökeresen megváltoztatta az életét: a rendezvények és bulik helyett a természetben találta meg örömét. Sylvi közel két éve költözött le vidékre, ahol a saját kertjében, maga termeli meg mindazt, ami az asztalára kerül.

Felszín helyett természet

Nagyon fiatalon kezdtem a modellszakmát, a siker és a csillogás pedig egy pontig érdekes volt, de egy idő után nem éreztem, hogy bármit hozzáadna az életemhez, amit akkoriban kicsit felszínesnek éreztem – mondta el a Metropolnak Bódi Sylvi, aki éveken át eldugott kis szigeteken élt a világban, és hobbijának, a szörfözésnek hódolt.

Ekkor került újra közel a természethez, amikor pedig hazaköltözött Magyarországra, már tudta, hogy elég a fővárosi életből, vidéken akarja újrakezdeni.

Edzés sem kell

A tavalyi év a kísérletezésről szólt: kitapasztaltam, hogy melyik növényt mikor, milyen körülmények között érdemes elültetni, hogyan kell ápolni. Ráadásul edzésre sem kell járnom – tette hozzá mosolyogva. – Általában napi két-hat órát töltök a kertben, a kinti munka pedig minden izmomat átmozgatja.

Sylvi úgy érzi, a vidéki életmódban találta meg azt a lelki harmóniát, amit mindig keresett. Nem tervezi, hogy valaha is visszaköltözik Budapestre, sőt: nagyratörő tervei között szerepel, hogy idővel megtanul fermentálni, és a haszonállattartás fortélyait is kitanulja. Ez utóbbihoz nagy segítségére volt a TV2-n november 22-én indult Farm VIP második szériája.

Csapatmunka

A műsorban tizenöt társával küzd a győzelemért. A régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

Évek óta alig vagyok jelen a médiában, és ez tudatos döntés volt. Ma már csak olyan műsorokat vállalok el, amelyek értéket közvetítenek vagy amelyek által én is tanulhatok valami újat. A Farm VIP-ben ez megadatott – árulta el Sylvi. De vajon hogyan jött ki a társaival, mi várható a műsorban? – Szívesen dolgozom csapatban akkor, ha látom a többieken, hogy ők is mindent beleadnak és szívvel-lélekkel végzik a dolgukat. Nos, ebben a műsorban értek meglepetések bizonyos emberek részéről, és nem csak pozitív értelemben, de a többi az adásokból kiderül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Átmeneti vízhiányra figyelmeztetnek tíz Pest megyei településen

feol.hu

Tragikus fordulat a huszonéves fiatalok életét követelő bicskei karambolban

borsonline.hu

Megszólalt a kivitelező cég, ez okozhatta az épületomlást a Jókai utcában

mandiner.hu

Orosz területen lőttek le egy ukrán drónt

ripost.hu

Érzéki sztriptíz, teljesen meztelenre vetkőzött a teraszon a bomba testű üzletasszony

magyarnemzet.hu

Hőssé vált Rybanska, aki már a mi lányunk, a mi büszkeségünk

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

mindmegette.hu

Sütisuli: tökéletes lesz a pogácsa, ha kerti grillben sütöd: így készítsd!

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

borsonline.hu

Megszólalt egy közeli barát, elmondta az igazat Michael Schumacher állapotáról

borsonline.hu

Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban megsérült táncos

További cikkek

Videó

Pataki Ági elárulta: Ő maga is félt, amikor felvállalta ősz haját

Kötekedés

Parázs vita alakult ki az Exatlon Hungary Bajnokának dögös fotója miatt