Celeb

Folyton összekeverik őket: megtalálták ByeAlex hasonmását

Címkék
ByeAlexfriss

Bors

Létrehozva: 2021.11.08.

Több mint tíz éve zenél, nyolc éve a feleségével járja az országot Illés Attila. Az Eldorado együttes frontemberét gyakran összekeverik ByeAlex-szel, de ő ezt nem bánja.

Forrás: Major Tamás

Illés Attilát sokan ByeAlexhez hasonlítják, pedig egészen más típusú zenei kategóriát képvisel. Az Eldorado együttes frontembere gyerekkora óta zenével foglalkozik, de az igazi zenei karrierjét a feleségével, Alexandrával építették fel, akivel kilenc éve vannak együtt, és nyolc éve járják az országot az együttesükkel. Attila gitározik, míg Alexandra énekel, kitartásuknak köszönhetően pedig már többször léptek fel Jollyval, Suzyval, és zenecsatornákon is láthatta őket a szélesebb közönség.

Mindenhol együtt

– Amikor a feleségemmel összejöttünk, épp egyikünknek sem volt együttese, habár mindketten rendelkeztünk zenei tapasztalattal. Gondoltuk, megpróbáljuk együtt nem csak a magánéletben, de a szakmában is. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta is együtt járjuk az országot az Eldorado nevű formációnkkal – mondta el a Metropolnak Illés Attila.

A párnak három és fél éve megszületett a kislánya, ám a hatalmas boldogságot rémület árnyékolta be: a kicsi koraszülöttként jött világra, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Hála az orvosoknak és a gondviselésnek, a kislányon ma már nyoma sincs a születése utáni traumának, a hálás szülők pedig a tehetségüket igyekeznek gyerekek megsegítésére is fordítani.

Sokk után jótékonykodás

– A kislányunknak egykor négy-öt órás műtétje volt, az osztályon dolgozók nagyon kedvesek voltak, semmit nem fogadtak el hálánk jeléül, ezért döntöttünk úgy, hogy a magunk eszközeivel segítünk. Évente legalább egyszer rendezünk egy jótékonysági koncertnek, aminek a bevételi forrását kórházak koraszülött osztályának vagy óvodáknak, bölcsődéknek adjuk. Legutóbb háromszázezer forintot gyűjtöttünk össze egy ultrahanggép alkatrészére. Idén a vönöcki óvoda részére gyűjtünk.

Nem vagyok Alex

Attilát a saját zenei stílusukban rengetegen ismerik, de előfordult már, hogy ByeAlex-szel keverték össze egy-egy koncerten, vagy akár az utcán. Fotózkodni akarnak vele, dedikálást kérnek, és közben Alexnak szólítják. 

– Engem ez egyáltalán nem zavar, habár olyan szempontból kellemetlen, hogy mindketten a zeneiparban dolgozunk. Viszont teljesen különböző stílust képviselünk. Nem zavar, hogy ismertebb nálam, mert nekünk is megvan a magunk közönsége. Próbáltunk olyan típusú zenét játszani, amit ő, ami a mai fiatalok körében népszerű, de az nem a mi stílusunk. Ettől függetlenül sok sikert kívánok neki!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek