Celeb

Elmaradt Árpa Attila 50. születésnapja

Bors

Létrehozva: 2021.11.18.

Bár nagyon sok barátja szerette volna felköszönteni a kerek évfordulón, a színész mindenkitől időt kért. Egy ideig még biztosan nem lesz ideje a szeretteire hiszen – ami őt is meglepte – bejutott a Dancing with the Stars döntőjébe.

Normális esetben november 17-én, már kora reggel felköszöntik Árpa Attilát a barátai, a jeles nap estéjén pedig olyan bulit csapnak, hogy a ház oldala is kidől. A mostani születésnapja azonban több szempontból is egészen más.

Attila szerdán töltötte be az ötvenet

A kerek évfordulóra a családja és a barátai is nagyon készültek, bulinak azonban se híre se hamva nem volt, sőt! A színészt telefonon is alig érték el az ismerősök…

Közzétette: Attila Arpa – 2020. november 18., szerda

Árpát lapunk munkatársa is csak hosszas keresés után érte utol. Éppen táncpróbára sietett. Amikor azt kérdeztük tőle, hogy egy pár hónappal ezelőtt gondolta volna, hogy döntőbe jut a Dancing with the Stars-ban, nevetve válaszolt.

– Egy percig sem, sőt! Amikor elvállaltam a műsorban való szereplést, totálisan alulbecsültem a dolgokat időben és befektetett energiában is – mondta Árpa Attila. Bevállaltam a táncot úgy, hogy közben szerepelek és forgatok egy sorozatban, illetve játszom a Karinthy Színházban is. Gondoltam, pár próba, néhány tánc és elkönyvelhetek egy újabb klassz kalandot. Ehhez képest, most szombaton a döntőben táncolok….el sem hiszem – mondta, majd így folytatta: – Gyakorlatilag nulla tánctudással érkeztem ide, a versenyzőtársaim ráadásul nem csak mozgásban, de a szociális felületeken is erősebbek nálam, óriási követőtáborral rendelkeznek, ahonnan bizton számíthatnak a sok-sok szavazatra. Szóval mondhatjuk, hogy az esélytelenek nyugalmával indultam el.

Tudom, tudom. Nem vagyok olimpikon. Sem Jászai-díjas színész. Nincs hatalmas követőtáborom “zinstán”. Cserében a...

Közzétette: Attila Arpa – 2021. július 27., kedd

A Dancing with the Stars döntőben maradt versenyzőinek, Tóth Andinak, Kamarás Ivánnak, Kinizsi Ottónak és Árpának három koreográfiával kell készülniük a döntőre. A táncpróbák, a kamerapróbák rengeteg időt és energiát vesznek el a szereplőktől, a magánélet az esetükben sokad rangú kérdéssé zsugorodott.

Gondoltam szólok. Még mindig ott a plakát.😂😂😂

Közzétette: Attila Arpa – 2019. szeptember 14., szombat

– Bár kerek a szülinapom, majd később ünneplem meg – magyarázta Árpa. Semennyi időm nincs a szeretteimre, a kislányommal is alig találkoztam az elmúlt időszakban. Nagyon hiányoznak már. A döntőben, és ezt őszintén mondom, teljesen mindegy a helyezésünk, már győztesnek érzem magam, hogy itt lehetek. Talán ez az egyik legklasszabb születésnapi ajándék, amit kaptam a sorstól. A buli pedig várat kicsit magára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek