Celeb

Szülinap a karanténban – Bangó Margit rosszul viseli a bezártságot

K. Sz.

2020. április 7. kedd 11:00

Éjjel-nappal felügyelik Bangó Margitot, akit korábbi és meglévő betegségei miatt senki sem látogathat. Unokája, Tina is a kerítésen hagyja neki az ételt. De mivel rosszul viselte a magányt, a kis Tina hozzá költözött.

Forrás: Végh István

A nap huszonnégy órájában óvják a szerettei Bangó Margitot. Az aranytorkú énekesnő mellráktúlélőként már ádáz csatákat vívott az egészségéért évekkel ezelőtt. Ezért igyekszik szeretett unokája, Tina és férje, Emilio és gyermekeik mindenben segíteni, hogy a művésznőnek ne kelljen a világszerte eddig több mint 70 000 halálos áldozatot követelő koronavírussal megküzdenie.

A cigány nóták királynője ápri­lis 4-én ünnepelte a 70. szüle­tésnapját.

– Eredetileg egy hatalmas, több száz fős meglepetésbulira készültünk a mama születésnapjára. A kialakult járvány miatt azonban azonnal lefújtuk a bulit, hiszen mama egészsége az első. Bár csak három utcára lakunk egymástól, az állapotára való tekintettel evidens módon nem megyünk hozzá. Hetek óta csak most, csak és kizárólag most, a születésnapján lógtunk be hozzá gyorsan megköszönteni, természetesen minden ajánlott és kötelező óvintézkedést betartva, hogy ne veszélyeztessük. Nem járunk sehova és hozzánk sem jöhet senki, amíg ez a helyzet tart – mesélte Tina, aki azt is elárulta, van, aki éjjel-nappal felügyelje a sztárt.

– Amikor kitört a járvány, megbeszéltük kis Tinával, hogy költözzön oda a mamához. Korát meghazudtolóan felelősségteljes, minden higiéniai szabályt betart, sehova sem mászkál, hogy még véletlenül se okozzon gondot neki. Ha kell valami a boltból, akkor ő megy ki védőfelszerelésben és utána mindent fertőtlenít, miután visszamegy. A nagyobb dolgokat mi vesszük meg neki és juttatjuk el hozzá, legtöbbször a kapuba tesszük le, ha sok, akkor gyorsan az ajtóig elvisszük neki – mesélte Tina.

Ahogy sokan magunkon is tapasztalhatjuk, a bezártság mindannyiunk számára embert próbáló lehet, pláne egy olyan kaliberű művész számára, aki hétvégente több koncertet ad országszerte és olyan sikeres műsorokat készít, mint például a Sláger Tv Drága családom című produkciója.

– Nagyon rosszul viseli, hiszen 70 év ide vagy oda, a mindene a színpad. Sokszor még hajnal három-négy órakor is fent van, ilyenkor én is igyekszem beszélgetni vele, vonalban vagyunk vagy bekapcsolunk valamilyen videós oldalt, és beszélgetünk, üzengetünk egymásnak. Hatalmas távolságnak tűnik ez a három utca, de ha ez az ára annak, hogy minél hamarabb együtt legyünk és készüljünk a fellépéseire, többek között az október 25-ei jubileumi nagykoncertjére kerek születésnapja alkalmából, annak sajnos ez az útja. Istenhívő emberek vagyunk, van, hogy a mamával együtt imádkozunk minden magyarért, hogy védjen meg minket, és mihamarabb legyen újra rend a Földön.

További cikkek

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Döbbenet: Imrét újraélesztés közben akarta félrelökni egy vásárló, mert nem fért oda a tejhez

borsonline.hu

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

origo.hu

Hamarosan érkezik a legmagasabb kamatot fizető lakossági állampapír

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

origo.hu

Így készülnek a Berlinale Arany- és Ezüst Medve-szobrai - fotók