Celeb

Sztárok karanténban – Schwarzenegger szamarával sakkozik unalmában

H.P.

2020. április 4. szombat 12:30

A koronavírus-járvány miatt rengeteg világsztár maradt munka nélkül, a hirtelen nyakukba szakadt szabadidőt pedig okosan akarják kihasználni. Persze, akadnak kivételek.

Mint a legtöbb hazai híresség, a világsztárok is otthon tengetik most mindennapjaikat. Persze, egészen más, ha egy sokszobás villában és a hozzá tartozó százholdas kertben kell elütni az időt, mint ha egy panellakás sokadik emeletén. Így az ő unaloműző elfoglaltságaik is egészen mások, mint a halandó embere­ké. Sokan a képzőművészet felé fordultak, míg mások csak igyekeznek minél hamarabb túl lenni ezen a nehéz időszakon.

Te mit lépnél a futóval, Lulu?

A hetvenkét éves Arnold Schwarzenegger kora miatt különösen veszélyeztetett, így csak akkor teszi ki a lábát otthonról, ha biciklizni támad kedve, az orvosai szerint ugyanis így tudja legjobban megőrizni ebben a helyzetben a jó kondiját. A Terminátor többnyire otthoni medencéjében pihen, vagy yorkshire terrierjével, minipónijával és Lulu nevű szamarával üti el az időt – utóbbit még sakkpartira is hívta.

Tehetséges agyagozó

Serena Williams négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő épp az év elején barátkozott meg az agyagozás művészetével egy műhelyfoglalkozás keretein belül. A fotók tanúsága szerint a sportolónő ebben is tehetséges.

Túl sok szabadidő

Daniel Radcliffe is remek unalom-űzőt talált: a Harry Potter sztárja Stephen Colbert esti műsorában élőben jelentkezett be, ahol megmutatta, hogy legóból megépítette a több mint 3000 darabból álló Jurassic Park-szettjét.

Meglepően ügyes

Valószínűleg csak a rajongók vannak tisztában azzal, hogy Justin Bieber nemcsak szeret sakkozni, de piszkosul jó is benne.

– Nem tudom, hogy az emberek tudják-e rólam, de elég jól sakkozom. Gyerekkoromban az iskolai sakk-klubban is benne voltam – nyilatkozta korábban.

Összekeni magát

Jim Carrey hét évvel ezelőtt vetette bele magát a képzőművészet világába, és onnantól nem volt megállás: a mai napig fest és szobrászkodik otthoni műhelyében.

– Nem telik el úgy nap, hogy ne kenném össze magam festékkel, vagy ne dolgoznék egy újabb szobron – mondta a színész, aki most szakállát is elkezdte növeszteni az önkéntes karantén ideje alatt.

Megélhetésnek ez is jó

Kevesen tudják Britney Spearsről, de szabadidejében festeni szokott: egyik képe két évvel ezelőtt tízezer dollárért, azaz több mint hárommillió forintért kelt el egy árverésen. Az énekesnő feltehetőleg most is otthona teraszán festeget, hogy elűzze az unalmát.

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

astronet.hu

A hétvége horoszkópja: új és szokatlan ismeretségek, váratlan szerelmek tűnhetnek fel a hétvégén

metropol.hu

Álomszerű otthon keresi gazdáját Érd „Rózsadombján” – Fotók!

life.hu

Tesztelték, mennyire hatásos a Szputnyik V az omikronnal szemben: ez lett az eredmény

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

origo.hu

Kijátszotta a piszkos kártyát a hollandoknál az Apple

nemzetisport.hu

Mol Fehérvár: kölcsönvették a Dinamo Kijev középpályását – hivatalos

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

makronom.mandiner.hu

Ha a 2010 előtti baloldal lenne kormányon, most minden háztartás évi háromszázezerrel adózna többet

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek magabiztosan verték a lengyeleket

origo.hu

A jeges Duna mindig elképesztő látványt nyújtott