Celeb

Schwarzenegger felkarolta Vajna Timit - Ő tartja a lelket az özvegyben

K. Sz.

Létrehozva: 2019.12.27.

Arnold olyan nekem, mintha a jó tündér keresztapám lenne – áradozott Timi a színészről, aki karácsonykor sem feledkezett meg elhunyt barátja özvegyéről.

Sokan azt mondják, a gyász­év a legnehezebb egy-egy szerettünk elvesztése után: hirtelen eltűnnek a közös szokások, nincs ott a születésnapokon vagy éppen az ünnepi asztalnál esz­mé­lünk rá, hogy bizony már eggyel kevesebb terítéket rakunk fel, mint tavaly ilyenkor. Egy hónap múlva lesz egy éve, hogy Andy Vajna elhunyt, mellyel nem csak a hazai filmgyártás lett szegényebb egy kiváló szakemberrel, de felesége, Vajna Tímea is egy odaadó társsal. Timi az el­múlt közel egy évben emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot, többen azt hitték, végleg belerokkan a gyászba, de talpra állt és új terveket talált ki: többek között, hogy Los Angeles­be költözik, ahol Andy örökségét folytatja: vagyis a magyar filmek útját egyengeti Hollywoodban, illetve forgatókönyv-fejlesztésekben is szeretne részt venni. A Borsnak sikerült elérnie karácsonykor a januárban csupán rövid időre hazatérő, majd egy évre Los Angelesbe költöző Timit, aki jelenleg is az angyalok városában tartózkodik, ahol a szentestét szerény kis lakásában töltötte. 

– Egyedül voltam a cicáimmal és filmeket néztem. Nyugalomra és magányra vágytam az első szentestémen Andy nélkül. Gyújtottam érte egy gyertyát, sokat gondoltam a közös éveinkre, emlékeinkre. Szomorú volt, hogy nem együtt ültünk a hatalmas fa mellett és bontottuk ki az ajándékainkat, bizony pár könnyet ejtettem érte. Tudom, hogy jó úton haladok, és ő is büszke lenne rám, támogatná a kitűzött céljaimat, és vigyáz rám onnan föntről – üzente olvasóinknak Timi Los Angelesből, ahol pár ott élő, magyar ba­rátjával töltötte a karácsony további két napját, ugyanis idén sem a szülei, sem a testvére nem tudta meglátogatni a Föld másik felén.

Timi számára elképesztően megható az a figyelem, hogy Andy olyan legendás barátai sem feledkeztek meg róla, mint Arnold Schwarzenegger. A 72 éves Terminátor minden évben nagyszabású karácsonyi partit ad otthonában, ahol az álomgyár legnagyobb sztárjai teszik tiszteletüket, idén például a többszörös Oscar-díjas, 89 éves Clint Eastwood is jelen volt az ünnepségen.

A sztár személyesen hívta meg Timit az ünnepségre, ami elképesztően meghatotta őt. 

– Arnold Schwarzenegger talpig úriember, nagyon jóban lettünk, sokszor érdeklődött már a hogylétem felől, nagyon közeli barátok voltak Andyvel, és rettentően megindító számomra, hogy én is eszébe jutok néha-néha, támogat engem és meghallgat, hogyha valami baj van. Kicsit olyan nekem, mintha „a jó tündér keresztapám” lenne – lelkendezett Timi a színészről, aki még egy aligátort is elhozatott a kaliforniai villájában rendezett ünnepség vendégeinek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek