Celeb

Weisz Fanni anyja szerint leendő vejének mentális zavara van

H. G.

Létrehozva: 2018.08.07.

Forrás: TV2

Kemény szavakkal illette jövendőbeli vejét Weisz Fanni édesanyja a hétfői Mokkában. Többek között azt mondta Hajmásy Péterről, hogy mentális zavara van, neve csalásokkal is kapcsolatba hozható. Léránt Ágnes akkor borult ki, amikor beidézte a férfi egyik neki intézett válaszát: „mindent biztosíthatsz a számára, de szexuálisan kielégíteni nem tudod!” Fanni édesanyjánál ekkor végképp elszakadt a cérna. 

Semmilyen módon nem tud lányával kapcsolatba lépni, és azt mondja, a férfi már nem csak őt, Fanni bátyját, nagymamáját, és barátnőjét is letiltotta a lány internetes oldaláról. 

A mama magán kívül van az aggodalomtól, hiszen a hétvégén a szerelmesek egybe kelnek, így végképp elveszítheti lányával a kapcsolatot.

– Két és fél éve vagyunk ebben a szörnyű helyzetben, hogy nem tudok kommunikálni a saját lányommal - mondta a Borsnak Léránt Ágnes. – Az indulat hevében mondtam ilyen dolgokat. Az sem érdekel, ha perelnek emiatt. Fannit többször megalázta a nyilvánosság előtt is. Mi történhet a négy fal között?

Fanni édesanyjának ügyvédje is jelen volt a műsorban, hallotta a súlyos szavakat.

– Én jogi vonatkozásában látom az ügyet – mondta dr. Halász Tamás. – Egyeztettem Ágnessel, nem bánnánk, ha az úriembernek bármilyen reakciója lenne, mert így egy esetleges magánvádas eljárás keretében végre fel tudnánk tenni neki a kérdéseinket. Ami véleményem szerint a legfontosabb, hogy Fanninak fel kellene vennie a kapcsolatot az édesanyjával.

Megkerestük Fanni vőlegényét is, akit arról akartuk megkérdezni, mi igaz a mama állításaiból, illetve mit szólt a reggeli műsorban elhangzottakhoz, de lapzártánkig nem tudtuk elérni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek