Celeb

Mindennek van határa: gyermeke életéért aggódott, erre szelfiket kértek a sztártól

Bors

Létrehozva: 2018.08.12.

Forrás: YouTube

Elképesztő történetet osztott meg a minap a britek egyik kedvenc énekesnője, Paloma Faith. A dupla platinalemezes előadó, aki 2016. decemberében adott életet első gyermekének, azt az esetet elevenítette fel egy rádiós beszélgetés során, amikor a babája nem kapott levegőt fél percig, és ezért mentőt hívott. Arra azonban aligha számított, hogy a sürgősségin, miközben a gyermeke életéért aggódik, rajongókkal kell jópofiznia, ugyanis letámadják őt egy-két szelfire. Igaz, a sztársággal vele jár, hogy a követők mindenhol feltűnhetnek, de azért mindennek van határa, nem igaz?

“A sürgősségin voltam a babámmal. Ez elég gyakran megeshet az anyaság elején, mert folyamatosan aggódsz a kicsiért, hogy nehogy meghaljon. És akkor jöttek emberek beszélgetni és szelfizni. Eléggé lesokkolt. A gyermekem nem lélegzett 30 másodpercig és hívni kellett hozzá a mentőket - elvesztette az eszméletét meg minden. Ott ülök a sürgősségin, erre valaki jön, hogy ‘Úristen (te vagy az)!’ - ez egyszerűen nem fair” - mesélte.

Faith egyébként nagyon keveset oszt meg gyermekéről a nyilvánossággal: még azt sem tudni, mi a neve a picinek, vagy hogy egyáltalán fiú vagy lány - a sztár ugyanis azt szeretné, ha a gyerkőc teljesen “civilként” tudna felnőni. Mondjuk ilyen szelfis sztorik után meg is értjük...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek