Celeb

Lilu: Még nem kell plasztika

kbv

Létrehozva: 2018.02.22.

Nem kizárt, hogy egyszer kés alá fekszik, de egyelőre inkább többféle kencében hisz a műsorvezető, akinek orvosi utasításra tilos napoznia.

Lilut az utóbbi években mintha több modell, nagyköveti munka is megtalálta, emellett a Keresem a családom nagy sikerű évadaiban szerepel a képernyőn. Jelenleg is az egyik nagy hazai drogéria-parfüméria hálózat szépségnagykövete, de szerepelt már egy ruhamárka arcaként is. Lilu kislánykora óta rajong a kencékért, és lapunknak azt is elárulta, hiába hiszik sokan, ha csak a boltba ugrik le kenyérért, nem tesz fel sminket.

– Büszke vagyok ezekre az együttműködésekre, már a ka­maszkorom vége óta foglalkozom szépségápolási termékekkel, nagyon érdekel ez a világ. Nagyon sok szépségápolási rituálém van. Folyamatosan nézem a legújabb trendeket, kipróbálok mindent, nyilván a szépségápolási blogom miatt is – mesélte lapunknak Lilu, aki, mivel képernyőn is folyamatosan szerepel, fontos, hogy jó állapotban legyen a bőre.

– Én úgy gondolom, hogy nem mindig kell jól kinézni és tökéletesebbet mutatni, mint ami a valóság. Nagyon hiszek az őszinteségben még mindig. Elsősorban nem az a lényeg, hogy gyönyörű, tökéletes sminkkel jelenjünk meg mindenhol, hanem hogy egészséges legyen a bőrünk – magyarázta Lilu, akit fehér bőre miatt a bőrgyógyásza a napozástól is eltiltotta.

– Azok a nyomok, amelyeket a nap hagy, megmaradnak a bőr „memóriájában”, és évek alatt összeadódnak. Próbálok arra is gondolni, hogy mi lesz tíz év múlva, nemcsak arra, hogy ezen a nyáron nagyon szép barna legyek. Az öregedésgátlásnak az egyik legfontosabb fegyvere a napvédelem – véli Lilu.

Szike helyett masszázs és jó krémek

Lilu azért is vásárol egyszerre többfajta terméket, mert azokat sűrűn váltogatja. Kés alá azonban nem feküdne – legalábbis egyelőre.

– Szerencsére a kozmetikai ipar és a bőrgyógyá­szat is folyamatosan fejlődik, ezért vannak olyan invazív kezelések, amik nagyon jó állapotban, feszesen tartják a bőrt, és mégsem kell hozzá szike. Nem tudom, mi lesz tíz év múlva, de én most még kifejezetten a táplálékkiegészítésben, az arctornában, a masszírozásban, a nagyon jó minőségű krémekben és kozmetikai kezelésekben hiszek, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez még elég.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek