Celeb

Így vénülnek a hollywoodi félistenek

Bors

Létrehozva: 2017.04.25.

Három hollywoodi bálvány összeállt egy fotó erejéig. Az eredmény egy szép emlékeket elhomályosító kép három esendő öregemberről.

Félelmetesen megöregedtek Hollywood egykori nagyjai. A Tribeca Filmfesztiválon együtt pózolt Robert De Niro, Burt Reynolds és Chevy Chase, ám egykori sármjuknak már csak a halvány nyomait lehet felfedezni rajtuk. 

A még ülve is botba kapaszkodó Reynolds 81, a szakállas, fáradt tekintetű De Niro és a kissé slamposan felöltözött Chase már 73 éves. Bár látszólag messze vannak hajdani csúcsformájuktól, a filmezéstől nem vonultak vissza. A régóta jó barátságot ápoló trióból ketten, Chase és Reynolds együtt szerepel a fesztiválon is bemutatott Dog Years című drámában. Szerepe szerint Burt filmsztárt alakít, akinek csillaga már leáldozóban, szembe kell néznie azzal, hogy a dicsőség és a dorbézolás már a múlté – vagyis gyakorlatilag önmagát játssza el.

A filmben a fiatal, feltörekvő vonalat a Modern család okoskáját játszó Ariel Winter erősíti. Bár szellemileg szerencsére frissek, egészségügyi problémákból mindannyiuknak jutott. A járóbotra szoruló Reynoldsot 2009-ben a gerincével operálták, 2010-ben bypass műtétet hajtottak végre rajta. Chase külsejét és egészségét az alkohol rombolja, ami súlyos károsodást okozott a májában. De Nirót a rák támadta meg, és bár legyőzte a betegséget, az nem múlt el nyom nélkül. 

Szerencsére az idő csak a sármjukat morzsolta fel, a színészi tehetségükön nem fogott.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek