Celeb

Sorsfordító 7. év: Hajdúékat is elérte az átok

Bors

2016. augusztus 21. vasárnap 05:10

Ha hét év után még együtt van egy házaspár, a nehezén már túlvan – tartja a néphit, és a babonások már sorolják is, hány ismerősük vált el hét év után. Valóban sorsfordító a hetedik év? Sarka Kata és Hajdú Péter életében mindenképpen, hiszen a házasságuk most, hét év után ért a kritikus ponthoz és a hírességek között is jó néhány sorstársuk akad.

Tatár–Gönczi: békés bontóper

Sokan döbbentek meg a házasságuk végét hallva. Tatár Csilla és Gönczi Gábor körül ugyanis nem volt felhajtás, nem voltak botrányok, talán csak a babáért való küzdelmük volt, ami arra utalt, valami nincs rendben közöttük. Csilla a válás után azonban hamar állapotos lett új szerelme oldalán, ebből mindenki számára világossá vált, a Tatár–Gön­czi párosban nem volt meg az, ami egy igazán boldog kapcsolathoz kell. Hét év után váltak el.

Heidi Klum megcsalta Sealt?

Hét év házasság és három gyerek után 2012 januárjában vált külön az álompár, Heidi Klum és Seal. Számtalan találgatás született arról, mi vethetett végett a szupermodell és az énekes házasságának. Egy korábbi nyilatkozat szerint az énekes hangulatkitörései játszottak közre, amely miatt már a gyerekek is féltek, és Heidi nem akarta megvárni, hogy fizikai bántalmazásra kerüljön sor. Seal később hűtlenséggel vádolta meg volt nejét.

Demi Moore magára maradt

A színésznő jelentette be, hogy a frigynek vége, miután kiderült, hogy évtizedekkel fiatalabb férje félrelépett. A hetedik évben ért véget a házasságuk, de sokan ennyit sem jósoltak nekik. A rosszmájúak arra vártak, mikor kacsint kifelé a jóképű színész. Demi és Ashton állítólag sokáig vitázott a milliós vagyon elosztásán és a tartásdíjon, ezért tartott két évig a bontóperük. A Két pasi meg egy kicsi sztárja megtalálta a boldogságát, jelenlegi fiatal felesége, Mila Kunis második közös gyermekükkel várandós. Moore – akinek Freddie Moore és Bruce Willis után Kutcher volt a harmadik válása – magára maradt.

Szerencsés hetes

Imolai Judit asztrológus a Szaturnuszt teszi felelőssé a rettegett hétéves periódusért.

– A nehézségek bolygója, azaz a Szaturnusz 29–30 év alatt teszi meg azt a zodiákus évkört, amit a Nap egy esztendő alatt. Ennek a negyedeléséből jön ki a hét év – magyarázta lapunknak az asztrológus. – Minden embernek meg kell küzdenie ilyenkor a sorsával. Hétévente cserélődnek ki az ember szervezetében a sejtek, évek munkájával a csontokat is át lehet alakítani. Ez az ember előnyére és hátrányára is válhat, attól függ, ki hogyan alakítja az életét – tette hozzá, és megjegyezte, nem a Szaturnuszra kell haragudni.

– Egy nő életében több szakasz van, ezekre oda kell figyelnie, vissza kell vonulnia önmagával. Akik kifelé élnek, azoknak nehezebb helyrehozniuk a válságot az életükben, mert kevés idő jut az intimitásra és arra, hogy önmaguk lehessenek a párkapcsolatban.

Sarka Kata a válást fontolgatja

A napokban volt a nyolcadik házassági évfordulójuk, de azt már külön töltötték. Hajdú Péter akkor épp Cipruson volt a gyerekekkel, ahova Sarka Kata már nem kísérte el. Egyelőre nem derült ki, mi történt közöttük, ami miatt a válást fontolgatják, a pletykák egy harmadik személyről szólnak. Most engesztelhetetlennek tűnik a kétgyermekes édesanya, bár azt mondják, mindketten azon vannak, hogy megbeszéljék, hogyan menthetnék meg a házasságukat. A nyilvánosság előtt egy hónapja zajlik a válság, a problémák azonban korábban kezdődtek.

Vajna Tímea kivételnek érzi magát

A Vajna–Palácsik házaspár is elérkezett a kritikusnak vélt hetedik évhez, amiről a kormánybiztos felesége emlékezett meg a Facebookon.

„7 éve együtt és ma 3. éve házasok. Elérkeztünk a kritikus vízválasztó 7. évhez, amelyről azt mondják, ha a párok a 7. évben nem mennek szét, akkor örökre együtt maradnak. Mi megszegjük a szabályokat, mert mindennél jobban szeretjük egymást” – írta a Fcebook-oldalán Tímea, aki valamit vagy elszámolt, vagy nem mindig járt jó úton. Ahogy azt a Bors is megírta, sokaknak szöget ütött a fejébe, hogy Timi hét éve még Damu Roland barátnője volt.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Lesújtó hír érkezett: egy az eddigieknél is fertőzőbb koronavírus-variánst azonosítottak

ripost.hu

Egy egész óvodát be kellett zárni a vírus miatt – kitört a kommentháború a szülők között   

mandiner.hu

Parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak

zaol.hu

Farkas Imre, az egykori Zalahús tulajdonosa: „Nem tudok elég nagy köszönetet mondani…”

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

mandiner.hu

Evakuálásukat kérték Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

origo.hu

Ez az a tanulmány, ami szerint a gazdasági teljesítmény összefügg a férfiasság méretével