Celeb

Családi viszály miatt szenvedett balesetet Bangó Margit

Fái

2015. szeptember 7. hétfő 05:00

A Kossuth-díjas énekesnőt a famíliát megrázó, a sajtót is körbejáró botrány annyira felzaklatta, hogy nem mert aznap a volán mögé ülni. Alkalmi sofőrje rohant bele egy lengyel kamionba.

Egy ország csámcsogott a magánéletén, amikor a lánya azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy az anyja négy éve nem tartja vele a kapcsolatot. Ezt Margit elsőszülött unokája, Tina nem hagyhatta szó nélkül, és foggal-körömmel védte a nagymamája becsületét. Így derült ki az is, hogy az énekesnőnek még azután is a mindene maradt a lánya, hogy az elszerette a párját. Margit ahogy eddig, most sem teregette ki a családi szennyest. Majd’ belepusztul, de a fájdalmát magában tartja, a rajongói segítik át ezeken a napokon.

– Elmondhatatlan, mennyi erőt ad az emberek szeretete – mosolyodik el Margit. – És az angyalok, akik minden nehéz megmérettetésnél ott vannak és vigyáznak rám. Érzem a szeretetet, ami a színpadon körülvesz, és utána is. Megölelnek, megcsókolnak, megköszönik, hogy boldoggá teszem őket a dalaimmal. Ha énekelek, minden fájdalmam elmúlik.

Ebben bízott néhány napja is, amikor koncertre menet súlyos balesetet szenvedett. Margit – aki kivételesen átadta a volánt, mert felzaklatta a lányával való háborúskodás – tudta, az, hogy „kifejelte” a szélvédőt, az életébe is kerülhet.

– A nyakamban hat csavar van, a derekamnál nyolc – mu­tatja a műtét nyomait. – Tizenegy órás műtétem volt, ha nem Zolczai Sándor az orvosom, akkor vége a dalnak. Amikor megláttam, hogy belerohanunk a lengyel kamionba, arra gondoltam: istenem, a nyakam! Kitámasztottam magam, megfeszítettem a testem, de így is fejjel betörtem a szélvédőt. Szerencsére nem repültem ki, és a nyakam is egyben maradt. Szeret az Isten, angyalok vesznek körül.

Bár az unokája, Tina könyörgött neki, hogy várja meg, érte megy, elviszi kórházba, Margit a fellépést választotta. Lehet, hogy zúzódásai, törései voltak, de a szíve jobban fájt.

– Nem éreztem jól magam, remegtem, de tömeg várt rám Nagykaposon, a Lecsófesztiválon. Amikor megérkeztünk – tudták, hogy balesetünk volt –, először döbbent csend, majd óriási taps fogadott. Leadtam a műsort, két ráadást, majd mentem zsűrizni a főzőversenyre.

Tina, a férje Emilió és a két dédunoka együtt él Margittal. Az unoka intézi a fellépéseket, a szerződéseket, de elsősorban a mamára vigyáz.

– Nem fekszem le addig, amíg ő és Emilió a fellépésről hajnalban haza nem ér – árulja el.

– Enni, inni adok nekik, megkérdem a mamát, hogy bevette-e a gyógyszereit. Előkészítem a másnapi fellépőruháját, igyekszem minden terhet levenni a válláról. Minket egy láthatatlan kötél köt össze.
Már nemcsak Emilió, de Tina is kiveszi a részét a közös zenélésből, ugyanis Margit teljesen új, dzsessz hangzású lemezén ő írta az egyik dal szövegét. Az ősbemutató szokás szerint a Kívánságkosár című műsorban volt a Duna Tévén. Olyan kiváló zenészekkel muzsikáltak együtt, mint Szakcsi Lakatos Béla vagy Szűcs Antal Gábor. Margit ezt is olyan nagy odaadással csinálja, mint a Sláger tévén a saját műsorát, a Halk zene szól az éjszakábant, ahová csak a legkiválóbb művészeket hívja meg. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem vette át 150 millió forintos lottónyereményét egy magyar játékos

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Az oroszok lelőtték Ukrajna legjobb pilótáját

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

mandiner.hu

Megsemmisült a Wagner-csoport főhadiszállása, vezetőjük túlélhette a támadást (videó)

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

mindmegette.hu

A legjobb nyári köret! Így lesz tökéletes a tzatziki

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

borsonline.hu

Nincs menekvés: a teljes országra kiadták a riasztást a meteorológusok

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét