Celeb

Csobot Adél megihlette a divattervezőket

Bors

Létrehozva: 2012.12.16.

Célegyenesbe fordult az RTL Klub kétmilliós nézettségű műsora, az X-Faktor. Szombaton megmérkőzött a három döntős, így ma már csak ketten küzdenek az egy éven át járó havi egymillió forintért, a luxusautóért és a dominikai álomútért.

Csobot Adél már az X-Faktor kezdetén inspirálta a divattervezőket. Holdampf Linda elárulta lapunknak, hogy azt a fejfedőt, amit az erdélyi lány az első élő adásban viselt, kifejezetten neki tervezte egy kalapkészítő, akit nagyon megihletett Adél.

Linda szerint öröm a tizennyolc éves lánnyal dolgozni.

– Adéltól rengeteg inspirációt kapok. Sosem vitázom vele, mi nem erőszakoljuk egymásra a véleményünket, könnyen kitaláljuk, mit viseljen a következő adásban – mondta Linda, aki igyekezett alkalmazkodni Adél sajátos, eklektikus stílusához.

– Adél a való életben is szeret különlegesen öltözködni, megbolondítani egy mindennapi ruhát, mondjuk egy színes cipővel. Én egyébként nem szeretem őt agyoncicomázni. Elég sokszor egy karkötő vagy egy nyaklánc – árulta
el Linda.

Az X-Faktor előző szériájának legjobb énekeseit is megkérdeztük. Kiderült: Enikő szakmai szemmel Gergőnek adná az első helyet. Tibó pedig saját versenyzését látja visszaköszönni Antal Timiében. 

– Szakmai szemmel én azt hiszem, hogy Oláh Gergőt állítanám a képzeletbeli dobogó felső fokára. Mindig tele van energiával, jó hanga mellett elképesztően profi módon táncol és zenél – áradozott Gergőről a tavalyi legjobb énekesnő.

– Timit sokan hasonlították hozzám, mert az elején nehezebben nyílt meg a színpadon, mint a többiek. Miklós is említette, hogy a műsor során hasonló ívet futott, mint én. Szerintem a show végére már magabiztosan áll ő is a színpadon, és ez nagyon tetszik nekem – fejtette ki véleményét Tibó. Az énekesek arra is feleltek, kinek milyen dalt javasolnának, ha a mentoruk lennének, és kivel milyen duettet énekelnének.

– Mivel hamarosan itt a karácsony, ezért gondolnék az ünnepi dalokra. Adélnak szerintem nagyon jól állna az All I want for Christmas, Timinek valamilyen Zséda-dalt választanék, Gergőnek pedig valószínűleg egy Michael Bublé-dalt adnék. Szerintem boldogulnának vele – mondta Enikő.

– Timivel egy nagyívű szerelmes duettet adnék elô, mint mondjuk az Endless Love, mert az ő hangja árad és hömpölyög, mint egy zabolátlan folyó. Adéllal biztosan valami vidám, kicsit swinges dalt énekelnék szívesen, mert ő nagyon pozitív személyiség. Talán a Something Stupid ilyen. Gergőnek a hangi adottságai alapján pedig szuperül áll bármelyik Michael Jackson-dal. Jackson számomra is nagy ikon volt, így tőle választanék valamilyen energikus számot. Talán a They Don’t Care About Us érdekes lehetne – gondolkodott el Kocsis Tibi.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek