Vége: Szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás

Három év után külön utakon folytatja a színésznő és a sztárfodrász – értesült a Bors. A páros titokban és barátságban vált el egymástól, egyetlen hangos szó nélkül. Kihűltek az érzelmek.
Három év után külön utakon folytatja a színésznő és a sztárfodrász – értesült a Bors. A páros titokban és barátságban vált el egymástól, egyetlen hangos szó nélkül. Kihűltek az érzelmek.

Nem volt mindent elsöprő, első látásra fellobbanó szerelem az övék, sőt: húsz évvel ezelőtt, bár egy társaságba jártak, egyáltalán nem szimpatizáltak. Kata és Tamás lassan került közel egymáshoz, ismerősből távoli barátok lettek, aztán az elmúlt években hirtelen megváltozott valami.

A kezdeményező fél Zsidró Tamás volt, aki a Facebookon bejelölte a színésznőt, aki­től hosszú ideig választ sem kapott. Er­ről a NőComment! című talkshow-ban beszéltek még júniusban, amikor még úgy tűnt, minden rendben van kö­zöttük. Szerelmes pillantásokkal néztek egymásra, boldogan meséltek a szerelmükről.

Közel három évig alkottak egy párt © Hatlaczki Balázs

„Egy jó kapcsolat olyan, mint egy jó bor. Kiforr, jó sok habot le kell szedni róla, és utána egyszer csak ott lesz az az isteni ne­dű, amit jó inni” – nyilatkozott a műsorban a szerelemről és a kapcsolatokról az 56 éves Zsidró Ta­más.

Zsidró 16 évig volt házas

A sztárfodrászról nem mondhatni, hogy csapongó lélek, ha ő egyszer elkötelezi magát, akkor a végsőkig kitart a választása mellett. Zsidró Tamás 16 éven át élt házasságban Deák Ágival, aki három gyermeket szült neki. A fodrász és a modell kifejezetten jó házasságot tudhat maga mögött, sosem veszekedtek, csendes életet éltek. Az érzelmeik azonban kihűltek, a gyerekek felnőttek, ezért döntöttek úgy 2016-ban, hogy külön utakon folytatják.

Hogy pontosan mi változott meg a kapcsolatukban, arról nem beszélnek, nem kívánják má­sok orrára kötni az intim részleteket. Annyi bizonyos, hogy a nyár vége felé valami megváltozott. Egyre keve­seb­bet mutatkoztak együtt, a közösségi ol­dalakon is igencsak megritkultak a közös fo­tók.

Kapcsolatuk végéről egyikük sem szeretne nyilatkozni

Nyilvános közös szereplést nemigen vállaltak, ahogy közös interjút sem adtak az újságoknak. Lapunk információi szerint végül együtt döntöttek úgy, hogy nem folytatják to­vább. Békében, csendben váltak el útjaik, a barátság azonban megmaradt közöttük.

Dobó Kata keresi az igazit

Az igézően szép színésznőnek, úgy tűnik, kevesebb szerencséje van a szerelemben, mint a szakmai életében. Az elmúlt húsz évben több viharosnak mondható kapcsolata is volt, együtt járt többek között Bochkor Gáborral, Andy Vajnával, Gulyás Levente zeneszerzővel, aki a kislánya, Szofi édesapja. Katának a szülés után sem jött el a nyugalmas időszak, Gulyással való szakítása után Anger Zsolt színészbe szeretett bele, majd utána jött Zsidró Tamás.

A Bors szerette volna a történtekről az egykori párt is megkérdezni, ám ők a menedzs­mentjükön keresztül csak annyit üzentek, hogy nem szeretnének nyilatkozni.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors