„Újra megtenném” – mondja a gyilkos harcművész, aki kilökte az amputált lábú férfit a tolókocsiból, majd halálra rugdosta – 18+ Videó

Brutálisan megvert egy 53 éves, amputált lábú férfit egy harcművészetekben jártas brit az angliai Warringtonban – írja a Mirror. A kerekesszékes Michael Mairs nem provokálta a 38 éves Daniel Sharplest, de az mégis kilökte őt a tolókocsiból, majd úgy megrugdosta a fejét, hogy soha többet nem tért magához. A tavaly októberi támadásról a Cheshire megyei rendőrség most hozta nyilvánosságra a térfigyelő kamerák felvételeit, miután Mairs családja beleegyezett azok közzétételébe.

Sharples Mairsbe és két barátjába kötött bele tavaly október 6-án ittas állapotban. Mikor a férfi támadásba lendült, a két férfi elfutott, így Mairs egyedül maradt támadójával. Sharples először megütötte a magatehetetlen férfit, kilökte a tolókocsiból, majd addig rúgta a fejét, míg eszméletét nem vesztette.

Ez is érdekelheti

Holtan találták meg a 18 éves fiút, miután összeveszett a nagyijával - döbbentes, ami történt -18+

Darnózseli horror - Munkahelyéről vitték a hentest a börtönbe

Süttői kettős gyilkosság: 55 késszúrással ölt a harcművész

Mikor az egyik járókelő megpróbált közbeavatkozni, Sharples elhajította a kerekesszéket, majd távozott a helyszínről. Mairst kórházba szállították, de már sosem tért magához, három héttel később belehalt sérüléseibe.

Örülök, hogy megtettem, és újra megtenném – mondta a rendőröknek az elfogása után Sharples, aki azzal magyarázta tettét, hogy a testi fogyatékossággal élő férfi heroint akart eladni a fiának. A két fiú azonban azt állítja, sosem drogoztak, és soha nem is találkoztak a férfival. A gyilkosra az ügyészség életfogytig tartó börtönbüntetést kért.