Úgy szárították a kábítószergyanús növényt, mint a ruhát – videó

A rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt foglaltak le egy püspökladányi házban.
A rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt foglaltak le egy püspökladányi házban.

A rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt foglaltak le egy püspökladányi házban – írja a Police.hu.

A rendőröknek olyan információjuk volt, hogy egy püspökladányi házban az ott élők kábítószert termesztenek, ezért 2019. október 18-án a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai helyi kollégáikkal közösen végeztek kutatást az ingatlanban.

© Police.hu

A nyomozók a ház szinte minden helyiségében kábítószergyanús növényi származékot találtak, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket, anyagokat, berendezéseket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a lakók nemcsak a házban tartottak kábítószert, hanem az ingatlan hátsó kertjében egy közel száz tő marihuánából álló ültetvényt is termesztettek.
A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai a nőt és lányát elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozó hatóság a 40 éves budapesti és a 66 éves püspökladányi lakost jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.
A Debreceni Járásbíróság 2019. október 21-én elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors