Ufókkal villognak a letűnt sztárok

Ismeretlen jelenségek észleléséből ismert emberek sem maradnak ki. Főleg, ha éppen nem írnak róluk. Igaz, ha ők vállalják a nyilvánosságot, annak súlya van.
Ismeretlen jelenségek észleléséből ismert emberek sem maradnak ki. Főleg, ha éppen nem írnak róluk. Igaz, ha ők vállalják a nyilvánosságot, annak súlya van.
Gyanús, amikor híresség áll ki a hírrel: ufót látott. Pedig minden tizedik ember találkozott már ismeretlen jelenséggel. RobbieWilliams, Muhammad Ali és Mick Jagger állítja: látott ufót, de Keleti György, volt honvédelmi miniszter is beszámolt már ilyen élményéről. A közelmúltban Pataky Attila és Rába Tímea észlelt.Pataky állítja: rendszeresen látogatják az ufonauták, megjárta az űrbázisukat is, ahol kísérleteztek rajta. Rába Tímea Zalakaroson, a szálloda erkélyéről látott valamit, le is akarta fényképezni, de amikor ráfokuszált, a gép csütörtököt mondott.

– Hiszek abban, hogy rajtunk kívül is léteznek intelligens lények. Tíz percig volt felettünk egy jelenség: kör alakban tíz nagy gömb, középen másik három fénylő pont – idézi fel. – Aztán a fények kialudtak – mesélte az egykori modell, aki utólag kezdi megbánni, hogy kiállt vele a nyilvánosság elé. – Nem tartom magam bulvárhősnek, hogy hülyeségekkel hívjam fel magamra a figyelmet – teszi hozzá.

– Hogy valaki lát ufót vagy sem, az a magánügye – véli Réz András. – De ezt elmondani a médiában kockázatos. Az ismert ember teheti azért is, mert hisz benne, lehet azonban, hogy csak azt akarja: róla beszéljenek – mondja az esztéta. – Baj csak akkor van, ha E. T. cáfol – nevetgél Réz.
Hu-Zo