Szerelem a koronavírus alatt: Kedvenc sztárját látja szexbabájában a perverz férfi

Közel 20 éve él egyedül az az 53 éves Scott Pearson, akinek magányára csak ráerősített a 2020-as évben eldurvuló koronavírus. A férfi ezért is döntött úgy, hogy vásárol magának egy szexbabát, amit Kiannának nevezett el, és amire nem kevesebb, mint 1100 fontot, azaz több mint 400 ezer forintot költött.

A szerinte Janet Jacksonra igencsak emlékeztető szexuális játékszert szerelembabának, vagy partnerének szereti hívni.

Nem szégyellem, hogy van egy ilyen babám, nem hinném, hogy bármi rosszat teszek vele. Azelőtt 10 évig voltam házas, aminek szörnyen fájdalmas vége lett 2001-ben. Kianna legalább nem töri össze a szívem – mondta Pearson, aki bevallotta: habár magányos, munkája miatt nagyon nehéz lenne párkapcsolatban élnie, de akárcsak belekezdeni egybe.

Mostanra sokkal boldogabb vagyok, Kianna segített lenyugodni, és kevésbé magányosnak éreznem magam. Nem gondolom, hogy ez furcsa, ugyanolyan vele a szexuális kapcsolatom, mint egy élő barátnővel lenne – tette hozzá.

A férfi imádja a hőre lágyuló műanyagot, amiből szexbabája készült.

Kianna puha gumiból van, csontváza pedig fémből: ettől olyan, mintha valóságos emberrel bújnék össze esténként a tévé előtt. Mivel egyedül élek, a babám segített át a korlátozások miatti stresszen – vallotta a férfi.

Ez is érdekelheti!

Ilyen a szerelem? Miután megvolt a mellnagyobbítás, azonnal meg is kérte a szexbabája kezét - 18+

Íme, a férfi, aki sosem képes nemet mondani a szexre

Milliókat költött szexbábukra, családot alapított velük – videó

Pearson elmondta: Kianna a harmadik szexbabája, a másik kettő a karácsonyát tette szebbé.

Nem számít, hány barátod van, nagyon nehéz egyedül átvészelni az ünnepeket!

– mondta.

A férfi nem titkolja szeremét, kollégái és barátai is tudnak róla, és közösségi oldalaira is tesz fel közös képeket. Azt azonban nem szereti, amikor perverznek hívják. Mint mondja, Kianna olyan, mint egy hús-vér nő, de a legjobb az, hogy a férfi maga formálhatja tökéletesre szerelme kinézetét.

(via)

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors