Rettenetes: Négy férfi betört az éjszaka leple alatt egy négyéves kislány szobájába – videó

Rémisztő felvételt osztott meg a basfordi rendőrség, melyen november 12-én este fél 7 körül négy férfi betör egy négyéves kislány szobájába.

A család biztonsági kamerája által rögzített videón jól látszik, hogy a rablók rendesen felkészültek a betörésre, és ugyan kissé meggyűlt a bajuk az ablakok felfeszítésével, végül bejutottak a gyermek szobájába.

A család egyetlen szerencséje talán az volt, hogy a történtekkor nem tartózkodtak otthon, így csak anyagi kárt szenvedtek, testiépségük nem került veszélybe. A betörők ékszereket és készpénzt vittek el,

sőt még a négyéves Harriett malacperselyét is ellopták.

A kislányt annyira megviselte a családja ellen elkövetett bűncselekmény, hogy azóta nem mer egyedül aludni, a szobájába pedig végképp retteg belépni.

– Harriet vette észre elősként, hogy hatalmas felfordulás van a lakásban amikor hazaértünk. Minden fiókot kihúztak, mindent felforgattak. Olyan tárgyakat vittek el tőlünk, melyeknek számunkra felbecsülhetetlen értékei voltak. A legjobban azonban az fáj, hogy Harriett azóta nem mer aludni. Nem tudom, mit tehetnék, hogy ismét biztonsága érezze magát – mondta kétségbeesve az 52 éves családapa.

Ez is érdekelheti!

Borzasztó mészárlást végeztek egy nemzeti parkban a sátánisták

Budai parkból csábított fel a lakására diákokat egy férfi, gyermekpornográf videókat is találtak nála

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült azonosítani az elkövetőket, de nagy erőkkel nyomoznak utánuk.

(via)

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors