Mészáros Bélának 50 nőből választották ki Tenki Rékát

Premier előtt néztük meg a Seveled című romantikus vígjátékot, amiben a fiatalok mellett, olyan zseniális színészek szerepelnek, mint Básti Juli, Bodrogi Gyula és Cserhalmi György. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik.
Premier előtt néztük meg a Seveled című romantikus vígjátékot, amiben a fiatalok mellett, olyan zseniális színészek szerepelnek, mint Básti Juli, Bodrogi Gyula és Cserhalmi György. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik.

A csajozógép Gergőt a Mintaapákból országosan ismert Mészáros Béla játssza.

– Ez volt az első filmfőszerepem, ezért különösen nagy koncentrációt, fájdalmat igényelt. Mindennap forgattam, ami zseniális volt, de azért akadtak olyan napok, amikor keményen fel kellett turbózni magam. A rendező, Orosz Dénes engem akart erre a szerepre, nekem nem volt casting, viszont negyven, ötven lányt hívtak be Saci szerepére. Nagyon vicces volt, hogy ugyanazt a jelenetet mindegyikkel meg kellett csinálni.

Mészáros Béla © Czerkl Gábor

Béla imádta nézni, ahogy Cserhalmi György és Básti Juli dolgozik.

– Hát az valami zseniális! Egyszer láttam, ahogy összemosolyogtak, tapintható volt, hogy milyen mély szeretet van közöttük. Néztem őket, és ott volt az a csalafinta mosoly Cserhalmi szemében. Hú, ez nekem óriási élmény! Juli játssza az anyámat, hát mennyire izgultam az elején! Ez mennyire csodálatos! Anyukám majd két éve, hogy meghalt, apukám hét éve. Amikor Básti Juli és Cserhalmi György felülnek a motorra, akkor arra gondoltam, de kár, hogy nem látják! Biztosan büszkék lennének rám.

Mészáros Béla © Czerkl Gábor

Az biztos, ugyanis Béla és filmbéli kedvese, Tenki Réka kettőse felér a legendás kollégákéval.

Tenki Réka © Czerkl Gábor

– Egyedül vagyok, nincs feleségem, gyerekem – folytatja Béla – Szeretnék, de most nincs kapcsolatom. Jó kérdés, hogy miért? Nyilván én is tehetek róla, így hozta az élet.

Rezes Judit terhességéről senki sem tudott

A Hedvig doktornőt alakító Rezes Judit elárulta, hogy a forgatáson már várandós volt második kisfiával.

– Amikor elkezdtünk forgatni, már a hasamban volt, de olyan pici, hogy még a rendezőnek se mondtam. A három hónapot meg akartam várni, csak annak árultam el, akiknek feltétlen kellett. Később, amikor kiderült, hogy várandós vagyok, valaki meg is jegyezte: akkor azért pihentél annyit! Kíméltem magam, de egyébként mindkét terhességemet nagyon jól viseltem. A kisbabám már kilenc hónapos, a Katonában egy darabot már visszavettem, jólesik havi kettőt játszani.

Rezes judit © Czerkl Gábor

Juditnak van olyan jelenete, ami miatt sokan irigyelni fogják: ordítva rombolhatott.

– Nagyon vártam azt a jelenetet, amikor vezethettem a markolót. Az izgalmas volt – me­sél kedvenc jelenetéről Judit.

– Körbeölelte a helyszínt néhány panelépület, és nekem ordítanom is kellett teli torokból. A lakók közül többen szidtak, hogy most már hagyjam abba!

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors