Megszólalt a gyerekgyilkos pesti rendőrnő élettársa

Szörnyű dráma zajlott kedden délután egy XVIII. kerületi családi házban, ahol egy szolgálaton kívüli rendőrnő végzett magával és kisfiával.
Szörnyű dráma zajlott kedden délután egy XVIII. kerületi családi házban, ahol egy szolgálaton kívüli rendőrnő végzett magával és kisfiával.

Szörnyű családi tragédia történt kedden délután fél háromkor a XVIII. kerületben a Bartók Béla utcában. Az utca a XVIII. kerület egyik csendes, békés, családi házas övezetéhez tartozik.

© Fotó: Google Street View

A Bors információi szerint a szomszédok csak tompa puffanásokat hallottak. Később kiderült, hogy az egyik családi házban az ott élő rendőrnő végzett tíz év körü­li kisfiával, majd saját ma­ga ellen fordította a pisztolyt. A rendőrnő szolgálaton kívül volt. Feltételezhetően saját szolgálati fegyverével követte el szörnyű tettét.

– Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot – mondják a környékbeliek.

© Fotó: Végh István

Úgy tudjuk, az áldozatokra a rendőrnő édesanyja talált rá, két órával a gyilkosság után. Az asszony sokkos állapotban kopogott be a szomszédokhoz, hogy kissé rendbe hozza magát. Ekkorra már ellepték a környéket a rendőrautók, mentő is érkezett, de sem a rendőrnőn, sem a gyermekén nem lehetett már segíteni. A megtört apát, aki körzeti megbízottként dolgozik, telefonon értük el.

- Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal - mondta a férfi. Az ügyészség ma ad bővebb információt az ügyről.

© Fotó: Végh István

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Kapcsolódó véleménycikkünket ide kattintva olvashatja!