Mégis mit művel?! Rongybabaként dobálta a pap a keresztelőn a kisbabát, szerinte csak védeni akarta – Videó

A felháborodott édesanya Facebookon osztotta meg a döbbenetes videót a keresztelőről.
A felháborodott édesanya Facebookon osztotta meg a döbbenetes videót a keresztelőről.

A nyilvánossághoz és ügyvédhez fordult egy ciprusi édesanya, miután a pap borzalmasan bánt gyermekével a Limassolban tartott keresztelőn – írja a The Sun. A nő által megosztott videón látható, ahogy az atya erőszakosan a víz alá nyomja a zokogó gyereket, és arra sem figyel, hogy a kicsi lába hozzáütődik a keresztelőkút pereméhez.

Ma volt a gyerekem keresztelője. Nézzétek, hogy bánt vele az „atya”. Szegénykémet sokk érte, az egész teste vörös lett. Az ügyvédemmel megtettük a szükséges jogi lépéseket – írta a videóhoz Ntina Shitta. A felvétel bejárta a világhálót, így az ANT1 ciprusi televízió felkereste a papot, Panagiotis Baroutis atyát, aki a képernyőn kért bocsánatot a szülőktől – ugyanakkor nem gondolja úgy, hogy bármi rosszat csinált volna.

Ez is érdekelheti

Brutális: felvették videóra a pap lefejezését

Megkínozta a keresztelendő gyermeket a pap, és még az anyját is majdnem felgyújtotta – 18+ videó

Döbbenet: hívei előtt verte agyon a papot

Ahogy a videón is látszik, egy ponton majdnem kicsúszott a kezemből, ezért próbáltam a csípőjénél tartani, hogy megvédjem. Nem állt szándékomban bántani őt. Rengeteg gyermeket kereszteltem már meg. Most is felismertem, hogy a pici nyűgös, ezért próbáltam olyan gyorsan végezni a szertartással, amilyen gyorsan csak lehetett – mondta az idős férfi, aki szerint a szülők túlreagálják a dolgot amiatt, hogy több családtag nem lehetett jelen a szertartáson a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások miatt.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors