Megerőszakolta, lefejezte és megnyúzta a 4 éves kislányt, majd délutáni szundira ment

Szörnyű gyilkosságról számolt be a napokban az indiai sajtó: egy 27 éves férfi megerőszakolt, és különös kegyetlenséggel végzett ki egy minössze 4 éves kislányt, ráadásul szimplán azért, mert a lány édesanyja kikosarazta őt.

Az anyuka szemtanúk szerint nyilvánosan utasította el a férfi közeledését, aki ezt megszégyenítésnek tekintette, és bosszút esküdött ellene. Ezután rabolta el az óvodás lányt, akit otthonában kötözött meg.

Indiában épp egy éve tartottak tüntetéseket a gyermekekkel szemben elkövetett szexuális erőszak ellen © AFP

A hatóságok szerint ezután szexuálisan bántalmazta a lányt, majd megölte és lefejezte őt. Élettelen testét házától alig 300 méterrel arrébb hajította egy szemétkupacra.

Levágott fejét valamivel odébb találták meg, ám a gyilkos még a bőrt is lenyúzta róla, hogy nehezebb legyen az azonosítása. A férfi tette után ledőlt egy délutáni pihenőre.

A rendőrségnek azonban biztonsági felvételek bizonyították, hogy a kislány a férfi házánál járt, az anyuka pedig emlékezett rá, hogy elutasította a férfit. A tettes lakásán végül megtalálták a véres kést, amivel a lánnyal végzett, nem sokkal később pedig be is ismerte tettét. Valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors