Még mindig nem zárták be a világ legbrutálisabb szabadulószobáját: saját fogaikat tépik ki a játékosok – 18+

Mint arról már korábban beszámoltunk: tavaly hatalmas felháborodást keltett egy tennessee-i „kalandjáték”, amelyet azóta többször próbáltak bezáratni, ám hiába a sok kiszivárogtatott fotó és videó: a McKamey Manor továbbra is zavartalanul működik.

© McKamey Manor

A létesítménybe való belépés előtt egy korántsem szokványos hozzájárulási nyilatkozatot kell tennie a játékosoknak. Először át kell tanulmányozniuk a 40 oldalas tájékoztatókönyvet, ezután létre kell hozni egy biztonsági jelszót, végül meg kell nézniük egy kétórás vetítést, melyen azok a játékosok láthatók, akik bátorsággal telve betértek a házba, ám képtelenek voltak végigmenni. A videó alatt számtalanszor ismétlődik a te ezt nagyon nem akarod felszólítás.

© McKamey Manor

Kalandorok tucatja megy neki akár újra és újra a távnak, a játéknak ugyanis díja is van. Aki képes feladás nélkül végigcsinálni a játékot, az egy közel hatmillió forintos összegnek válhat tulajdonosává.

Ez is érdekelheti!

Ez a szabadulószoba annyira brutális, hogy fizetnek érte, ha valaki kijut – 18+

Megrázó részletek kerültek ki a világ legdurvább szabadulószobájának szabálykönyvéből – 18+

Úgy tűnik, ez olyan motiváló sokaknak, hogy az se zavarja őket, ha az élmény végén haj, sőt sok esetben fogak nélkül kell folytatniuk megszokott életüket. A McKamey Manorban ugyanis teljesen megszokott a kínzás, a csonkítás, az erőszakos kábítószerezés, de benne van a pakliban az is, hogy a játékos sztrókot kap, esetleg hirtelen halállal távozik az élők sorából.

© McKamey Manor

A LADbible felkereste a létesítmény tulajdonosát, aki bizarr dolgokat nyilatkozott az élményről.

A saját fogaikat húzzák ki, a körmeiket tépik ki, vagy kopaszra borotválják magukat, én meg csak nézem. Magukkal csinálják, én nem kényszerítek senkit – mondta Russ McKamey.

A hipnózissal, és más, agykontrolláló módszerekkel őrült dolgokra veszem rá őket!

– folytatta.

© McKamey Manor

A sokakat felháborító McKamey Manor már több olyan kritikát is kapott, hogy a biztonsági jelszó után sem álltak le, sőt olyan pletyka is felröppent, hogy haltak már meg a játék miatt.

Úgy tűnik, a hátborzongató létesítmény még mindig nagyon népszerű, és ez valószínűleg így is marad.

(via)

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors