Aktuális

Lepedő alá bújó és az igazolványukat a tetthelyen hagyó tolvajok - ők az év legbalfékebb bűnözői

Bors

Létrehozva: 2018.12.30.

<p>A szilveszterre tekintettel nem a legbrutálisabb gyilkosokról írunk, hanem az elalvó betörő, a slusszkulcsot a zárba törő autótolvaj és peches társaik „rémtettei­ből” válogattunk.</p>

Január

Egy 20 éves oszlári férfi és társai azzal vágtak neki Borsodnak, hogy lopnak, de akárhogyan próbálkoztak, csak nem sikerült. Képtelenek voltak kiszedni a nyilvános telefonfülkéből a pénzt, aztán pedig egy lakatlan házba törtek be, ahol nem találtak semmit. Végül egy szerszámosládával kellett beérniük, de addigra már a rendőrök is a nyomukban voltak. 

Február

Két budapesti fiatal bankkártyát lopott, majd leintett egy taxit. Közölték a sofőrrel, öt­ezer forintonként fizetik az utat, ezért négyszer meg is álltak, hogy fizessenek a lopott kártyával. Pechjük volt, mert a taxis tudta, hogy ez az összeg a limithatár, ami fölött már tudni kell a PIN kódot. 

Március

Egy tatabányai férfi egy helyi szórakozóhelyre adta be ön­életrajzát, majd úgy döntött, még aznap este elmegy ugyanoda inni a barátaival. Hazafelé vette észre, nincs rajta a kabátja, ezért visszament. A hely már zárva volt, így betört és tört-zúzott „leendő” munkahelyén. Reggel a takarítónő talált rá – elaludt a pulton. 

Április

Többször is betört egy lakatlan püspökladányi ingatlanba az a két férfi, akinek a kábítószer lett a veszte. A bedrogozott betörők az első alkalommal ugyanis nem vették észre, van áram, ezért ruhákból raktak tüzet, hogy felcsillanjon a fény a sötétségben. 

Május

Hamar elfogyott a szerencséje annak a fővárosi férfinak, aki egy Szigetszentmiklóson parkoló kocsival próbálkozott.

A résnyire lehúzott ablakot még leerőltette, és talált egy slusszkulcsot is az utastérben. Kiderült azonban, hogy a kulcs egy másik autóhoz tartozik. Ezt viszont csak akkor vette észre, amikor beletörte a zárba. Ám addigra már az autó tulajdonosa is a helyszínen volt. 

Június

Egy szegedi áruház biztonsági személyzetének tűnt fel annak a férfinak a zavart viselkedése, aki több áruval, köztük egy telefonnal és egy cipóval a kezében ment be a próbafülkébe. A pénztárnál azonban csak a telefont nem fizette ki, mint kiderült: azért nem, mert a vekni belsejébe rejtette.

Július 

Az év legértelmetlenebb bűncselekménye egy 17 éves nagyvisnyói fiatalhoz fűződik. Bemászott egy ózdi használtautó-telepre, több kocsiba beült, néhányat be is indított, egynek a sebességváltóját kitörte, magához vett öt liter kenőolajat, majd ottfelejtette a mobiltelefonját. A történteket ráadásul még a biztonsági kamera is felvette. 

Augusztus

Hiába kapták el a rendőrök, nem bírt leállni a lopással egy 24 éves polgárdi férfi. Először egy sportegyesülettől vitt el százezer forint készpénzt, ám a kihallgatása után szabadon védekezhetett. Ez sem tartotta vissza, hogy többször is betörjön egy másik épületbe és kalapácsot meg pékárut lopjon. 

Szeptember

A rendőrök egy 27 éves körözött fiatalembert kerestek, és végül meg is találták egy ingatlanban. Valószínűleg őket is meglepte, hogy a férfi egy lepedő alá bújva, a sarokba kuporodva próbált meg elbújni előlük. 

Október

Egy 25 éves lengyel férfi egy ásványvizes autót és egy de­fibrillátort lopott el Dunakeszin. Még szomjas lehetett, ugyanis megállt egy benzinkúton, hogy vegyen egy üveg vodkát. Meginni azonban már nem tudta, mert amikor el akart indulni, a bokrok között landolt a lopott autóval. 

November 

A budapesti B. László nem akart túl sokat utazni egy betörésért, ezért a lakása alatt ta­lálható boltba rontott be egy hideg hajnalon. Hiába tette tönkre a biztonsági kamerákat és vitt magával pénzt, a nyomozók pár órával később a saját otthonában fogták el. 

December

Egyértelműbb bizonyítékot nem is hagyhatott volna maga után az a salgótarjáni tolvaj, aki két másik társával egy helyi italboltba tört be. Miután kivették a pultból a pénzkazettát és több üveg szeszes italt, leléptek. Egyikük azonban vé­letlenül otthagyta a személyi igazolványát, így nem csak magát, társait is lebuktatta. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161455_auto_resized.jpg
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714098308
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163792_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Magunkhoz láncolnánk: élethosszig tartó szerződést kötött Marco Rossi Csányi Sándorral?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714098308
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros