Kutyájának köszönheti millióit a volt állatorvosi asszisztens

Marion Aylot otthagyta állatorvosi asszisztensi munkáját, hogy létrehozhassa saját vállalkozását, mely azóta évente 25 millió forintnyi fontot hoz a konyhára.

Congrats Nydia this has to take the "owner of the week" award! You can't say the owners don't enjoy being in the pool...

Posted by Bilbo's Hydrotherapy & Pet Spa on Friday, August 24, 2018

Az 50 éves Gloucestershire-i nő húsz éven keresztültül dolgozott ugyanabban az állatorvosi rendelőben, de végül úgy érezte, hogy ideje valami sokkal üdítőbb munkába vágnia. Nagyot kockáztatott, kilépett munkahelyéről és 2016-ban elkezdte apránként felépíteni kutyawellness-központját. Az ötletet saját kedvence, Bilbo inspirálta, aki imád a vízben játszani, ráadásul a nő teljesen kiégett a stressztől is, ezért még nagyobb késztetést érzett arra, hogy karriert váltson.

Posted by Bilbo's Hydrotherapy & Pet Spa on Tuesday, October 17, 2017

– Bilbonak elviselhetetlen ízületi fájdalmai voltak, amitől depressziós is lett. Az egyik állatklinikán ajánlották a hidroterápiát, ami látványos fejlődést hozott – mesélte Aylot.

Mivel lakhelyéhez közel nem volt olyan állatorvosi rendelő, ahol elérhető ez a terápia, utazgatni pedig túl költséges és stresszes is volt, ezért létrehozta a wellnessközpontot.

Posted by Bilbo's Hydrotherapy & Pet Spa on Saturday, July 21, 2018

Háromezer fontból vásárolt egy gépet, majd elvégezett egy hidroterápia kurzust is, hogy megfelelően képzett legyen. Ezek után kölcsönt vett fel, a visszafizetéssel azonban nem kell bajlódnia, mert olyan népszerűvé vált a központ, hogy egy év alatt többet is termelt, mint a felvett hitel összege.

Gyp being put through her paces in the Water Treadmill. She uses this as part of her stamina and strength training for her agility and it is one of her favourite things!!

Posted by Bilbo's Hydrotherapy & Pet Spa on Wednesday, October 10, 2018

(via TheSun)


Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors