Kutyái marcangoltak szét egy fejér megyei nőt, miután epilepsziás rohamot kapott

A Fejér megyei község egyik legkedveltebb fodrásza volt az a nő, aki tragikus körülmények között vesztette életét november 14-én – írja a Blikk az RTL Klub Híradójára hivatkozva.

A híradó információ szerint az asszony halálát a két nagytestű ebe okozhatta, ugyanis holttestén több kutyaharapást is találtak. A falubeliek elmondása szerint a két állatot a nő már pici koruk óta nevelte, volt, hogy még egy ágyban is aludt velük.

Az áldozat betegeskedő édesanyjával élt Nádasdladányon, aki feltehetően a tragédiakor is otthon tartózkodott, ám nem tudott segíteni lányán. Az édesanya sokkot kaphatott, mereven ült és a tévét bámulta, amikor a holttestet megtalálták.

A riportból kiderült, hogy a fodrászra akkor támadhatták a kutyái, miután epilepsziás rohamot kapott.

– Lehet kulcsinger az is, hogy mondjuk, a földön fekszik valaki és furcsa mozdulatokat tesz vagy állva tesz furcsa mozdulatokat, ami beindíthatja magát az agressziós szituációt - árulta el egy kutyákkal foglalkozó szakember.

Az áldozat súlyos betegséggel küzdött, és nem ez volt az első rohama.

A történteket követően az elhunyt nő elhanyagolt állapotban lévő, félős kutyáit egy székesfehérvári állatmenhelyen zárták el, ahol az egyik állat már elpusztult, a másikat pedig hamarosan elaltatják.

Úgy tudni az állatok évek óta oltást sem kaptak. A rendőrség nem indított nyomozást a nő halálának ügyében – írja a Blikk.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors