Koronavírus-gócponttá vált az álomesküvő: Már nem tehettünk semmit!

A vendégek fele karanténba került – de a menyasszony és a vőlegény sem úszta meg.
A vendégek fele karanténba került – de a menyasszony és a vőlegény sem úszta meg.

Koronavírus-gócponttá vált egy október 31-én tartott esküvő, miután a meghívottak fele – valamint a menyasszony és a vőlegény – is elkapta a koronavírust.

A Cinicinnati térségében tartott összejövetelre a tervezett 200 vendég helyett eleve csak 85-öt hívott meg Mikayla és Anthony Bishop, emellett kellő távolságban helyezték el az asztalokat egymástól, valamint kézfertőtlenítőkről és maszkokról is gondoskodtak, így joggal remélték: elkerülhetik a fertőzést. Sajnos azonban nem így történt. Két héttel később a résztvevők közül összesen 32-en (köztük a pár, valamint a nagyszüleik közül hárman) pozitív koronavírus-tesztet produkáltak – írja a People magazin.

– Jelenleg nagyon félelmetesek az esküvők. Nem gondoltam, hogy a vendégeink közel fele beteg lesz – nyilatkozta Mikayla, hozzátéve: abban a pillanatban tudta, hogy baj lesz, amikor megszólalt a zene, és ő elindult az oltár felé.

Az ajtók kinyíltak, és a szüleim odakísértek az oltárhoz. Az első, amit megláttam, az arcok. Akkor fogtam fel: senkin sem volt maszk. Már az oltár felé tartottam. Már nem tehettünk semmit – idézte fel az újdonsült feleség a pillanatot, amikor rájött: nem a tervezettek szerint történnek a dolgok az álomesküvőn.

– Azt mondanám, a fordulópont a vacsora és a torta volt. A szuperterjesztő alighanem a tánctér. Mindenki a másik arcában, maszkok nélkül – magyarázta Mikayla.

Halált hozott az esküvő

Nem a mostani, ohiói eset az első, amikor egy esküvő koronavírus-gócponttá alakul az Egyesült Államokban. A legsúlyosabb alighanem egy augusztusi, Maine államban tartott összejövetel volt, amely következtében közel 200 fertőzöttet regisztráltak, az esethez pedig hét elhalálozás is köthető a szabályokra fittyet hányó lelkészen keresztül.

Ez is érdekelheti!

Drámaian megugrott a halálozások száma az osztrák idősotthonokban

Amerikában már jóváhagyták a házilag elvégezhető koronavírus-teszteket

Olasz sajtó: a fél országban hiánycikk lett az oxigén

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors