Igenis jár a szexrobot a nagypapinak is: Gyártsanak nekik is hancúrkellékeket! - Kéri egy professzornő - 18+

Különös ötlettel állt elő Nancy Jecker, a University of Washington School of Medicine bioetika professzora. Szerinte nem szabad fél vállról venni, sem elhanyagolni az időskori szexuális életet, hiszen az, főként az időseknél, szorosan összefügg a fizikai-, mentális- és érzelmi épséggel - írta a Daily Mail. Jecker ismertette, a 65-74 év közötti korosztály igen is aktív szexuálisan.

© Northphoto

Jecker ezért egy megdöbbentő javaslatot is tett a szexrobotgyártóknak: ne csak a fiatal és egészséges férfiakra gondoljanak, amikor szexuális segédeszközöket gyártanak, hanem jusson eszükbe az idősebb korosztály is, és tervezzenek számukra is szexrobotot! A professzoraszsony szerint ez a mozgásukban korlátozott idősek fizikai- és mentális egészségén is javítana. A kutató hozzátette, ezzel nem azt akarja mondani, hogy a robotokkal ki lehet váltani az emberi kapcsolatokat.

Ez is érdekelheti

Orgazmust színlel az új szexrobot

A vég kezdete? Szexrobotokkal forgatna a dögös pornósztár

Halálos végkimenetelű lehet az együttlét egy szexbabával?

mark>

Japán egyébként az élen jár ebben is: ők már nem csak szexrobotokat terveznek az idősebbeknek, hanem háziállat-robotokat is, amik szintén enyhítik az idősek magányát.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors