Aktuális

Hurkáért ölték meg az idős házaspárt – videó

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.03.07.

Pajszerral vert halálra egy idős házaspárt egy 26 éves férfi március hetedikén hajnalban Kislángon. K. Károly hurkáért és hajnyíróért gyilkolta meg a nyugdíjasokat, akik még éltek, amikor az aknába lökte őket.

Forrás: Dombóvári Tamás

Évek óta rettegésben tartotta Kislángot az a 26 éves férfi, aki tegnap hajnalban kegyetlenül meggyilkolt két 80 év körüli nyugdíjast. János és Júlia az igazak álmát aludta, amikor hajnalban motoszkálást halott a kertből. Azonnal kimentek, hogy megnézzék, ki matat fészerükben.

Hurkáért ölték meg az idős házaspárt

Pajszerral vert halálra egy idős házaspárt egy 26 éves férfi március hetedikén hajnalban Kislángon. K. Károly hurkáért és hajnyíróért gyilkolta meg a nyugdíjasokat, akik még éltek, amikor az aknába lökte őket.Kapcsolódó cikkünk: https://www.borsonline.hu/aktualis/hurkaert-olte-meg-az-idos-hazaspart-a-ferfi/224572

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Sunday, March 7, 2021

A betörő a tettenérésre brutalitással válaszolt, és pajszerrel halálra verte az idős házaspárt, holott tisztában volt vele, hogy a nyugdíjasok nem árthatnak neki, ő mégsem érte be az elmeneküléssel.

Nekik esett, majd a még nyöszörgő embereket egy aknába lökte. Zsákmánya mindössze egy alig használható hajnyíró, egy fél üveg kóla, néhány szál hurka és egy fél csomag kókuszdesszert volt.

– Nem tudom, mit fűzhetnék hozzá a történtekhez. Nagyon feszült vagyok – mondta a Borsnak a gyilkosnak otthont nyújtó idős asszony, aki megbánta, hogy szállást biztosított a hajléktalan férfinak.

K. Károly nem először tört be házakba, évek óta bűnözésből élt, a most meggyilkolt idősöktől is csent már el dolgokat korábban.

– Ez egy nyugodt, békés település, errefele ritkán tapasztalható bármiféle mozgás, pláne éjszaka. Amikor a környező udvarokon élő kutyák hangos ugatásba kezdtek, többen is kijöttünk, de már nem láttunk semmit.

Valószínűleg Károly elmenekül, és azt beszélik, hogy zsákmánya egy részét szétszórta az utcán. Jánost és Júliát mindenki szerette, a községből többen is rájuk bízták gyermekeiket, ha dolgozni mentek

– mesélte lapunknak az egyik közvetlen szomszéd.

Margit néni, János másod-unokatestvére elcsukló hangon nyilatkozott.

– Felfogni nem tudom, hogy lehet képes valaki ennyire rémes tettre. Ők senkinek nem ártottak, mindig mindenkin segítettek, enni adtak az éhezőknek.

A Bors elérte az áldozatok lányát is, ám a szörnyű tragédia annyira megrázta, hogy képtelen volt nyilatkozni. 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/77QRqHkkmmuF0DtZdXHGjDbLVd1Rdd15Zl1PLKolGu0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY4NGFhYTc5ZTZlMjQ5Nzg5NGIzZjUzYTcwYjNlYjE5.jpg
Gyász

„Zsuzsi volt a legkiválóbb tanítványom” – egyetemi évek vártak a bakancslistás lányra

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/y-hkqrD9dfxH2X-iPEDLAF9i6gfpXCOX-pjYpdmstVQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2UxMjg3YmU3YzY3OTQ5ZDNiOGRkMThjNmNjNGUxMjI4.jpg
Patkánytámadás

Dráma Ócsán: Ijesztő elváltozást találtak a patkány által megharapott kisbaba szervezetében