Gombától lett rosszul a kisfiú Kiskunfélegyházán, a rendőrök siettek a segítségére

Az óvoda udvarán evett gombát, majd lett rosszul egy 6 éves kisfiú Kiskunfélegyházán. Sokkos nagybátyjának a helyi zsaruk segítettek.
Az óvoda udvarán evett gombát, majd lett rosszul egy 6 éves kisfiú Kiskunfélegyházán. Sokkos nagybátyjának a helyi zsaruk segítettek.

Halálra rémülten hívta a helyi rendőröket egy kétségbeesett nagybácsi Kiskunfélegyházán. Kiderült ugyanis, hogy a 6 éves unokaöccse az óvoda udvarán alaposan belakmározott egy gombából, amitől hamarosan rosszul is lett. A riadt férfi azonnal kocsiba pattant a gyerekkel, hogy kórházba vigye, azonban nem ismerte a várost, eltévedt, ezért segítséget kért a zsaruktól.

Hárman párban. 💙 Ők azok a kollégáink, akik szerda délután egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek...

Posted by Magyar Rendőrség on Friday, November 20, 2020

Az esethez riasztott fiatal járőrök – Nádas Kitti őrmester, Csepregi Péter törzsőrmester és Kováts Zsolt őrmester – nem haboztak:

rendőri felvezetéssel segítették gyorsan kórházba érni a kisfiút, miközben azonnal tárcsázták a gyerekorvost és egy gombaszakértőt is.

Rendőri felvezetéssel jutott a kisfiú kórházba (képünk illusztráció) © MTI

Szerencsére kiderült, hogy semmi ok nem volt az ijedtségre:

Kiderült, hogy a fiú tüneteit nem mérgezés, hanem a nyers gomba elfogyasztása okozta. Szerencsére így nagyobb baja nem esett

– írta a rendőrség.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors