Féltékenységében levágta bártáncosnő szeretőjének a fejét a házas férfi - 18+

Féltékenységében levágta bártáncosnő szeretőjének a fejét a házas férfi - 18+

Az indiai Máhárástra államában történt borzalmas gyilkosság, amit egy féltékeny szerelmes követett el, miután úgy gondolta, hogy barátnője megcsalja őt. A tettes egyébként házasságban él egy másik nővel.

Az állam fővárosában, egy Mumbaiban működő bárban ismerkedtek meg egymással, ahol a csinos fiatal nő, Jyoti Surjeet Singh táncosként dolgozott. A 30 éves férfi, Pritesh Patel állítása szerint rengeteg pénzt költött barátnőjére, akiről később úgy gondolta, hogy megcsalja egy másik férfival, ezért különösen feldühítette magát, feltételezvén, hogy a modellkedéssel is foglalkozó nő csak kihasználja.

Married man accused of slicing off his lover's head with a sickle

WARNING GRAPHIC CONTENT: Pritesh Patel allegedly killed Jyoti Surjeet Singh Ms Singh was a bar dancer and part-time model from Mumbai in western India Patel is alleged to have beheaded Ms Singh with a sickle in a jealous rage A married man allegedly sliced off his lover's head with a sickle because he thought she had another boyfriend.

December 27-én együtt voltak, amikor is közösen ünnepelték a férfi születésnapját. Egy nappal később vissza is utaztak a fővárosba, hogy a szilveszter estét ott ünnepeljék, de azt tervezték, hogy január elsején visszatérnek a férfi farmjára, ami aztán így is történt. A fiatal nő egy barátjukkal, és annak feleségével utazott a férfi tanyájára, ahol aztán szörnyű vitába keveredett Patellel.

A veszekedés végén a férfi megcsalással vádolta meg szeretőjét, majd dühében felkapott egy sarlót, és levágta a fejét. A gyilkos ezután elmenkült a helyszínről, ahogy a szemtanú házaspár is, attól félvén, hogy a férfi őket is megölni. Azonnal a rendőrségre siettek, ahol bejelentették az emberölést.

A szemrevaló fiatal nőt egy sarlóval végezte ki a szeretője © Facebook

A rendőrök elkapták Patelt, aki beismerő vallomásában elmondta, féltékenységből gyilkolt. A férfi házassága – nem meglepő módon – a viszonya előtérbe kerülésével egyidőben romlott meg, írja a Daily Mail.

További képekért ide kattintson!

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors