Felismeri? Ilyen volt 19 évesen Dobó Kata – fotó

A 46 éves szexi színésznő egy percet sem öregedett az elmúlt 27 évben. A legfrissebb Insta­gram-fotója alapján legalábbis ez az érzé­sünk támad.

Dobó Kata még 1995-ben az Éretlenek című filmsorozatban kezdte a pályafutását, ám országosan ismert csak két évvel később, a Miniszter félrelép című film révén lett. A göndör, vörös szépség már akkor sokak érdeklődését felkeltette, bájából pedig mit sem vesztett az elmúlt évtizedekben: Kata ma is épp oly gyönyörű, mint 19 évesen.

– Írtam egy olyan pátoszos szöveget az előbb ehhez a képhez, hogy a fal adta a másikat. Pedig csak annyi a történet, hogy ezen a képen 19 éves vagyok, most meg már nem. Ez viszonylag sokunkkal előfordul. Na. Veletek mi történt ma? – írta viccesen az Instagram-oldalán Dobó Kata, akinek nosztalgikus fotójához százával érkeztek a kommentek, s legnagyobb női csodálói, Liptai Claudia, Mádai Vi­vien, Iszak Eszter és Szabó Patrícia nem győzte dicsérni a szexi színésznőt, filmrendezőt.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors