Aktuális

Ezt ígérik a csillagok a következő hétre - Május 11–17.

Bors

Létrehozva: 2020.05.11.

A hét elején óvakodjunk az elhamarkodott döntésektől, egyéni érvényesülés helyett pedig törekedjünk az együttműködésre! A hét végén jutalomra, új beosztásra és szerencsés fordulatokra számíthatunk.

Várkonyi András: Amit eltervezek, azt szeretem végigvinni.

– Nekem még nem csináltak horoszkópot, így aztán nem is használtam – mondta Várkonyi András színész.

– Az Oroszlán jegyében születtem, és mint ilyen, nagyon céltudatos vagyok. Koromnál fogva a képességeim határaival tökéletesen tisztában vagyok, mielőtt elvállalok valamit, mérlegelek. Ezeknek az eredményei egyre pontosabbak. Vezetői ambícióim soha nem voltak, inkább olyan terveim, amik körülöttem alakultak ki.

Amit eltervezek, azt szeretem végig­vinni. Középiskolás koromban játszottam színjátszó szakkörben. A 30-as éveim elején volt egy 3-4 szereplős saját utazós gyermekszínházam, ami legalább 15 évig tartott, és az ország legkülönbözőbb pontjain játszottuk a darabjaimat. Ott szükség volt a jó pedagógiai érzékre is, és most is tanítok egy Talent nevű médiaiskolában 10-12 éves gyerekeket.

Oroszlán-tulajdonság, hogy tudja, hogyan kell másokra hatni. Színészként a biztos fellépés nagyon fontos. És lényegesek a visszajelzések is, főleg a közönségtől. Egyre inkább szeretem a kényelmes dolgokat, de huszonéves koromban stoppoláskor egy teherautó platóján is jól elvoltam. Hetven felett már nem szívesen másznék oda fel. Szeretek a középpontban lenni, bár fogyóban az exhibicionizmusom, ahogy az optimizmusom is, mert jobban átlátom a helyzeteket.

Az Oroszlán nem szereti a zavaros dolgokat, a sunyiságot. Részt veszek jótékonysági előadásokon. Elébe nem megyek, de ha megszervezik, akkor vállalom. Azt nem szeretem, ha akkor várnak el adakozást, amikor nincs miből.

kos március 21.–április 20.

Szerelem: párválasztásában a szerelem – legalábbis pillanatnyilag – kis szerepet látszik. A társa legyen szórakoztató, energikus, és szoruljon bele egy kis intelligencia is. És e józan feltételeket ritkán rejti véka alá. Ám a kedvese sokkal többet keres önnél, ezért a hét végén még ne verje túlzott költségekbe magát!

Karrier és pénz: ha pénzügyekben kell döntenie a hét elején, aludjon rá egyet, mielőtt választ ad. Amibe 12-e táján belekezd, sikeresen befejezheti, ami nem kis dolog. Maga mellé állíthatja azokat az embereket is, akiktől eddig három lépés távolságot tartott. Főnöke aszerint ítéli meg fizetését, amennyire értékesnek tartja a munkáját.

bika április 21.–május 20.

Szerelem: a hét elején túl makacs, nehezen tűri, ha ellentmondanak önnek. A gazdagság, egy pompás ház, vagy a lenyűgöző ajándékok a hét végén szerepet játszhatnak vonzalmában. Igaz, hogy kedvese nagyon gazdag, és mindig lesz ideje ön és a család számára. Azon kívül micsoda szuper lény!

Karrier és pénz: főnökével a hét elején akkor is bánjon kesztyűs kézzel, ha esetleg goromba és kiszámíthatatlan, mert csak vesztesként kerül ki egy munkahelyi csatározásból. Amennyiben nem változtat állást, a fizetéséért akkor is egyre nagyobb követelményeknek kell megfelelnie, de korábbi ötletei kezdenek kamatozni.

ikrek május 21.–június 21.

Szerelem: ha az utóbb időben eltávolodott a rokonaitól vagy a kedvesétől, néhány telefonhívás elég ahhoz, hogy a kapcsolatok ismét működjenek. Valakivel igen összeillő párt formálnak, de talán épp az tartja össze önöket, hogy egyikük sem szívesen kötelezi el magát, és mindketten változatos élet­re vágynak.

Karrier és pénz: 11-e körül ne hagyja magát tologatni, mint egy sakkfigurát, de kollégái diszkréciójára sem számíthat. 12-e táján viszont elérkezik az alkalom, hogy reklámozza vállalkozását és nevet szerezzen magának az üzleti életben. Ha újító szándékú munkahelyi légkörre vágyik, derítse ki, kit érdekelhetnek a képességei.

rák június 22.–július 22.

Szerelem: bár a szex terén kitűnően megértik egymást szeretőjével vagy főnökével, partnere a hét elején fel fog lázadni, ha megpróbálja őt rövid pórázra fogni. De nem bánja meg, ha a hét végén gazdasági szövetségre lép egy Bakkal. Egyesek irigyelni fogják, mert anyagi biztonságát a házasságának köszönheti.

Karrier és pénz: hacsak nincs nagyszerű pénzügyi helyzetben, egyre rosszabbul érzi magát, amikor eljön a számlabefizetés ideje. Ha szembeszáll a rendszerrel, hamar rásütik önre, hogy rossz csapatjátékos. Ám ha nincs munkája vagy bevétele, szóljon mindenkinek, hogy állást keres. Ne felejtse ki a barátokat, rokonokat, régi kollégákat!

oroszlán július 23.–augusztus 23.

Szerelem: egy Vízöntővel, aki túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy gyakrabban randevúzzon önnel, nem fogják sokáig elviselni egymást. Házasságától a héten szabadulna is, meg nem is. Ha úgy érzi, hogy partnere elhidegüléséről ön is tehet, számoljon be erről egyik barátjának, akitől hasznos taná­csot kaphat.

Karrier és pénz: ha 11-e táján azt érzi, hogy nem sikerül érvényt szerezni az érdekeinek, nem fogadják el az álláspontját, vonuljon vissza! Ám ha mindenkit rá tud venni a csapatában arra, hogy átélje a sikeres üzlet- és szerződéskötések izgalmát, s közben érezze saját hozzájárulását is a sikerhez, akkor az üzletmenete végre gyümölcsöző lesz.

szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: 11-e táján hiába veti be a vonzerejét egyik munkatársánál, semmire sem megy. Lehet, hogy a párja olyan lépést tesz, amely felborítja a kapcsolat egyensúlyát. Ön viszont tudja, hogy hitvesét kényeztetni kell. Nem intézheti el a dolgot azzal, hogy reggel nyom egy puszit a homlokára, és máris irány a cég.

Karrier és pénz: sok munkára számíthat, amelyek között lesz olyan is, ami feleslegesnek bizonyul. Ha azonban türelmetlenkedik, akkor még anyagi kára is keletkezhet. A hét második felében viszont egy megbeszélésen kiderül, hogy ön nélkül összeomlik a gépezet. Így legalább főnöke is észreveszi, hogy ön milyen nélkülözhetetlen.

mérleg szeptember 24.–október 23.

Szerelem: ha meg akarja tudni, hogy a kedvese ragaszkodik-e önhöz, tegyen fel kérdéseket, vesse alá próbáknak a másikat! Amikor kialakul egy kapcsolat, tudnia kell, mik a partner tervei, és hogy ön miként illik ezekbe. Társa válaszai segítenek dönteni önnek abban, hogy részese óhajt-e lenni ezeknek a terveknek.

Karrier és pénz: partnerrel, rokonnal a hét elején anyagilag ne közösködjön, és tartsa őt minél távolabb a pénztárcájától. Egy új megbízás nem hullik az ölébe: hosszú, kitartó tárgyalás eredménye. A hét végén viszont bármihez nyúl, mindenből arany válik: egy értékes ingatlan vagy néhány antik bútor, igazán nem gond a befektetés.

skorpió október 24.–november 22.

Szerelem: a hét elején állandósulnak a szóváltások ön és a kedvese között, ráadásul egy családi ügy is próbára teheti a türelmét. A legtöbb vita most is a pénz miatt robban ki. Párválasztásában a hét végén a vagyon és a pozíció fontos szerepet kap, társával még a munkában is képesek lesznek együttműködni.

Karrier és pénz: ha a lakásában javíttatni kell valamit, ne halogassa, de amikor az idő sürget, munkatársai csak akkor fogadják be teljes jogú tagként, ha néha hajlandó hazavinni a munkát. Változtatni kell az eladási taktikáján, hogy rátaláljon arra, amelyre a vevő igent mond, de ne hagyja, hogy a párjának pénzügyi titkai legyenek Ön előtt.

nyilas november 23.–december 21.

Szerelem: flörtöljön, ha belép a képbe egy Ikrek vagy Vízöntő! Lehet, hogy sok mindenben különböznek egymástól, de elképzelhető, hogy egy közös cél érdekében legyőzik az ellentéteket, amelyek önök között állnak. Valaki majd megőrül, amikor meg akarja önt kapni, de ha már megvan, menekülőre fogja.

Karrier és pénz: a hét elején legyen körültekintő a közlekedésben, és kerülje a paprikás helyzeteket! Nagyon kényes kérdésben kell állást foglalnia, ezért semmi esetre sem bizonyulhat felkészületlennek. A hét végén viszont több lesz a dolga, mint eddig: tele lesz munkával, megbízásokkal, s végre fizetésemelést is kap.

bak december 22.–január 20.

Szerelem: ne adja senki kezébe a hatalmat, hogy kihasználja önt, de legyen képes megosztani a keresetét, és ellátni azokat, akik önhöz tartoznak! Ha a hét végén rájön, hogy több akar lenni, és a fejébe veszi, hogy lesz egy saját vállalkozása, kedvesével megvalósíthatja a cégalapításról és a gazdagságról szőtt álmait.

Karrier és pénz: pénzügyi és szakmai helyzetének alakulása az ön kezében van, ami egyúttal azt is jelenti, hogy valamire a hét elején nemet kell mondania. A túlköltekezés könnyen alááshatja a biztonságát. Anyagilag csak a saját erejére és munkaképességére támaszkodhat. Fortuna viszont a hét végén degeszre tömheti a bugyellárisát.

vízöntő január 21.–február 19.

Szerelem: a hét elején óvakodjon egy Bikától, aki megkövetelné, hogy minden szabad percét otthon töltse. Lezár egy kapcsolatot, és újat indít, s kezdi megszokni, hogy megbízói, üzleti partnerei mindenfélét kitalálnak, csak hogy megismerkedhessenek önnel, és felkeltsék az ér­deklődését.

Karrier és pénz: a pénzére, értékeire ügyeljen, még rokonainak se beszéljen a hét elején arról, mit hol tart! A hét közepén csökkennek a terhek, anyagi helyzete is kezd rendeződni. A műszaki haladás sok új lehetőséget biztosít az ön számára, és kifizetődő ügyleteket köthet olyan területeken, mint a média vagy a számítógépes spekuláció.

halak február 20­.–március 20.

Szerelem: belső vívódásairól, anyagi gondjairól a hét elején senki sem tud, pedig szüksége lenne arra, hogy kibeszélhesse magából problémáit. Avassa párját a bizalmába, és gondolkodjon el azon, amit tőle hall! Pár nélkül? Egyik vonzó munkatársát felcsípheti a hét végén, aki persze nem tanúsít túl nagy ellenállást.

Karrier és pénz: terhelhetősége a hét elején alacsony, de legyen türelmes, ha nem önnél van a labda, vagy tartalékként a kispadon kell üldögélnie. Álljon be önvédelemre, amikor egy rokon vagy üzletfél szándékával ellentétes dolgokra akarja rávenni! A hét végén viszont belelát a hivatalos ügyekbe, sőt néha egy-egy ötlettel is előállhat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164476_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a legnagyobb gödör, amelyet ember valaha ásott a Földön - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714120812
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161916_auto_resized.jpg
vg.hu

Meglepő helyről érte kritika a lengyel atomfegyver-telepítési terveket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714120812
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714120812
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros