Ez már tényleg arcátlanság! Örökre eltiltották, de jogsi nélkül is vezet M. Richárd – fotó

A Bors megtudta: bár a bíróság első fokon a férfit örökre eltiltotta a vezetéstől, és jelenleg sincs jogosítványa, a Dózsa György úti baleset okozója néhány nappal ezelőtt a XIII. kerületben bukott le egy Mercedes volánjánál ülve.

A Bors megtudta: bár a bíróság első fokon a férfit örökre eltiltotta a vezetéstől, és jelenleg sincs jogosítványa, a Dózsa György úti baleset okozója néhány nappal ezelőtt a XIII. kerületben bukott le egy Mercedes volánjánál ülve.

M. Richárd újabb húzására a Bors egyik olvasója hívta fel lapunk figyelmét, aki múlt szerdán este szemtanúja volt annak, ahogyan férfit rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. Mint mondta: a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

Nem is hittem a szememnek, amikor megláttam. Elképesztőnek tartom, hogy ez megtörténhetett, ezt megengedi magának

– ingatta a fejét rosszallóan olvasónk.

M. Richárdot múlt szerdán igazoltatták a rendőrök a Váci úton. A férfi lezárta a kocsiját, majd gyalog távozott a helyszínről, szabálysértési eljárás indult ellene © Olvasói fotó

A Bors megkereste ez ügyben a rendőrséget is.

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét – tájékoztatta lapunkat a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Ez is érdekelheti!

Dózsa György úti baleset - Háromszor élesztették újra M. Richárdot

Dózsa György úti tragédia: Barátnőjének videózta magát az ütközéskor M. Richárd

Dózsa György úti baleset – Megvan az első fokú ítélet, ezt a büntetést kapta M. Richárd

Dózsa György úti baleset - M. Richárd: Tudom, hogy hibáztam, már nem tudok vele mit csinálni!

Ismeretes: M. Richárd 2017-ben, a Dózsa György úton csapódott hatalmas sebességgel Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amit egy megállóba lökött, több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A férfi a szakértők szerint nemcsak kábítószerezett a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel rongyolt az úton.

A borzalmas baleset 2017 májusában történt a Dózsa György úton © Czerkl Gábor

Richárd jogosítványát korábban már bevonták egy régebbi eset miatt, néhány hete pedig a bíróság első fokon örökre eltiltotta a vezetéstől. A férfit a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

M. Richárdot néhány hete nem jogerősen örökre eltiltották a vezetéstől © MTI

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors